За много години колегиИмам един въпрос към вас , къде могат да ми обслужат бравото (1.6 16 В) ама като хората смисъл там с лапите защото всички казват че може без тях , но съм виждал 2 прецакани там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
East написа:За много години колегиИмам един въпрос към вас , къде могат да ми обслужат бравото (1.6 16 В) ама като хората смисъл там с лапите защото всички казват че може без тях , но съм виждал 2 прецакани тамFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
milen11 написа:East написа:За много години колегиИмам един въпрос към вас , къде могат да ми обслужат бравото (1.6 16 В) ама като хората смисъл там с лапите защото всички казват че може без тях , но съм виждал 2 прецакани тамНе би мирно стояло , не би чудо видяло .....
Коментар
-
Йех да е*а тез пети. Дали не може да се измисли някакъв начин без тях. Тези ролки зъбните, те нали са застопорени за валовете. Като се отвори един път да се направят белези ? Някой който има възможност като отвори двигателя и има пети да премери двете жълти линии колко са дълги. Нещо такова. Това само като идея Този мотор не го знам какъв е от темата на emzo е. Само като пример го давам. А и си мисля че от дърво може да се направят такива пети. Ако има някакво милимундско разминаване то ще е до 1 зъб а то се компенсира.
Коментар
-
uBoy написа:ако мотора е като 1.2 16в тези ролко се развиват, но ти няма давадиш валовете, така че с някой белек може и да се получи. Иначе пети много лесно се правят. отиваш при някой стругар и си готов.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:uBoy написа:ако мотора е като 1.2 16в тези ролко се развиват, но ти няма давадиш валовете, така че с някой белек може и да се получи. Иначе пети много лесно се правят. отиваш при някой стругар и си готов.Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Тя формата малко извъртяна. На фреза освен ама и там зор де.. важното е горната част на вала дето влиза стърчугата му. Там да се направи да не мърда а яйцевидната форма едва ли е важна да се докара Иначе за отливките да и това е добър вариант. Може от алуминий по-лесно се топи А да се издялка от дървени трупчета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар