Продадох я момчета ако имате интересни оферти подавайте комбита
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
100лв. съм смъкнал от цената, абе чист подарък си беше. Ами един от фаворитите ми е Мареа, залитам и към Ксара и Пежо 306, Либра горе-долу ми харесва и по едно време се заглеждах по Лагуните, ама май са голям кенеф--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами ето онзи ден се засякохме със uBoy и още някой на самиса. Бяхме доста хора имаше един от моята компния който ме извика. Та съвсем случайно видях едно пунто на един телефон и от там тръгна работата. Аз имам един познат със пежо 406 комби изглежда доста добре Ако ще е пежо. Иначе ся пасат 5 или 5.5 си е пасат
Коментар
-
van_dal написа:Продадох я момчета ако имате интересни оферти подавайте комбитаMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Тия пасати ме кефят и са корави мърши , но е много скъпа подръжката, а и като цена също.Сутиена е спрян от продажба , ще си го карам.Бравото къде отиде? В Търново ли остана?Ванка инъче от тия дето ги изброи Мареата е най-голяма.Ксарата и 306-цата са по-тесни.Багажниците са окей, ама отзад примерно Темпрата(Мареа) е по-широка.Лагуните не ги знам как са.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88977Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Търсенето на кола приключи вече мога да се похваля взех Форд Фокус 1,8 tddi. За сега съм доволен, всичко си му работи и всичко си му е оригиналдъ, абе няма забележка както вика джамбазина. Ами остава да почерпите--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Търсенето на кола приключи вече мога да се похваля взех Форд Фокус 1,8 tddi. За сега съм доволен, всичко си му работи и всичко си му е оригиналдъ, абе няма забележка както вика джамбазина. Ами остава да почерпитеMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар