Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм ЗА
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Егати кожодерите за 4 нови гуми си представи се оръсваш още 30 лв монтаж.А стига бе !Щом си се уредил с нови гумета , търкаляй ги с кеф И аз днес сложих летните гуми , друго е колата с лети джанти :DБях двигнал мерника на ей тоя модел , ама най-вероятно няма да е тази година http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...5-p-70292.html
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ако видя навреме форума,че напоследък не влизам често,аз също мога да дойда на една срещичка.Пролетната среща най-вероятно ще я пропусна... дори и да намеря лев за гориво ,с тоя малкия сега съм за никъде
        ex.Мареа ТД100

Коментар

SilenceR написа:
          Егати кожодерите за 4 нови гуми си представи се оръсваш още 30 лв монтаж.А стига бе !Щом си се уредил с нови гумета , търкаляй ги с кеф И аз днес сложих летните гуми , друго е колата с лети джанти :DБях двигнал мерника на ей тоя модел , ама най-вероятно няма да е тази година http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...5-p-70292.html
          Сашенце, тая гума в моя размер май беше по-евтина? Кофти размер ли си харесал?

Коментар

coolboby написа:
            SilenceR написа:
            Сашенце, тая гума в моя размер май беше по-евтина? Кофти размер ли си харесал?
            Боби , това е оригиналния размер , кофти е да !
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Кой ще го гледа утре ?https://www.facebook.com/media/set/?...8170583&type=1

Коментар

Е че кво му е на 185/65/14 ? Кофти,кофти ...колко да е кофти,разликата вероятно е лев два Между другото по разни гумаджийници за втори път ми оспорват с какъв размер гуми трябвало да е колата ми...единия дори гледаше колата от 30 метра и не можа да познае каква марка е,но все пак успя да "види" че джантите ми били за 175 на ширина гуми Че му казвам,търся 185/65/14 а тоя...мога да ти предложа на 60...абе не искам по ниска гума,като нямаш налични каква гумаджийница държиш? Между другото препоръчайте ми автоморга Сега някой да не си помисли,че ще си хвърлям колата,още не ме е ядосала толкова...ще си търся вътрешния механизъм на петата врата,че не се отваря отвън и е голям цирк да си отварям отвътре с една сопа Пък виж ако ми изпадне и нещо друго,примерно дръжки за вратите няма да откажа . Не друго,ами не ми се занимава с такива дето,имам го,ей там е колата иди и си го свали Че знам ли какви инструменти ще ми трябват...аз да не съм подвижна работилница А ако е и като моята,всеки болт да му се "молиш" по половин час със спрейове докато се развие...айде не моля
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Честит празник ! Да се похваля - моята красавица вчера получи 2 обаждания по повод продажбата й
                  Прикачени файлове
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Колегата AChItY засечен пред СПС-а Алисия, не се ли намери някой да го грабне вече?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Още не
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Момчета, внимавайте, че от вчера на Раданово на Ромпетрола са сложили камера. Да не изгори някой!

Коментар

coolboby написа:
                          Момчета, внимавайте, че от вчера на Раданово на Ромпетрола са сложили камера. Да не изгори някой!
                          Нощес изгорях....
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                            coolboby написа:
                            Нощес изгорях....
                            Там ли?

Коментар

Мхм....
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

на къде точно гледат ?
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X