Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AChItY написа:
    Georgi Hinov написа:
    Ей хора времето е идеално за една фиат среща, какво ще кажете?
    Времето е убиец колега ! но го гледам през терасата защото съм в болница ! Инъче тряба да се се направи една среща скоро май а?
    Скорошно оздравяване! И се надявам скоро да направим среща!
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

AChItY написа:
      Georgi Hinov написа:
      Времето е убиец колега ! но го гледам през терасата защото съм в болница ! Инъче тряба да се се направи една среща скоро май а?
      колега, каво е стано, че си в болница ?скорошно оздравяване и от мен
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        AChItY написа:
        Georgi Hinov написа:
        колега, каво е стано, че си в болница ?скорошно оздравяване и от мен
        Благодаря ви ! Ами какво . . . проблеми с кръста ... тука инжекции ,системи чудеса утре почва 5-ти ден тук в Старта Болница . . .надявам се на 21-22’ ри да ме изпишат ,че голям ужас тук . ..

Коментар

На някой да му се намират сносни летни гуми 185/65/14 или да има идея къде мога да си намеря такива...Защото нови по-евтини от 90 лв не намирам,а втора ръка ми харесаха само на еднно място едни пирелита за 65лв с монтажа ...не си струва разликата от 25лв просто.
          ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
            На някой да му се намират сносни летни гуми 185/65/14 или да има идея къде мога да си намеря такива...Защото нови по-евтини от 90 лв не намирам,а втора ръка ми харесаха само на еднно място едни пирелита за 65лв с монтажа ...не си струва разликата от 25лв просто.
            Колега в Метро има такива Kormoran за 76,79лв за брой и като закупиш 4 гуми от един размер и марка получаваш четири броя калъфи за гуми Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
            Fiat Croma 2.0TDi.d.
            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Ето Ице виж тука какво предлагатЗа съжеление трябва да се набуташ и с доставка 5лв. на гума и монтаж още 5лв. иначе цените им са добри. При Кольо Стъкларя трябва да имат ефтинджос.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Не ми се ходи чак до Търново заради едни гуми,пък и не вярвам ефтинджоса да е нещо по-добро от това ,което видях из гумаджийниците в Горна. Там където имаше ефтинийки бяха лоши,а ми писна да купувам гуми,които след като карам едно лято,на следващото се разпадат. Само едни много добри пирелита намерих,да ми харесат ,но са скъпички за втора цедка. Из сайтовете ги гледам ,но файдата от цялата работа е около 5 лв на гума. Не е малко като се замисля сега,но не е и кой знае какъв кяр...ще го измисля,благодаря за предложенията.Ще трябва обаче по-бързо да измисля ,че днес стана 28 градуса на сянка. Страшна жега за тия зимните ,добре,че не ми се налага да пътувам повече сега,че ще заминат
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  Не ми се ходи чак до Търново заради едни гуми,пък и не вярвам ефтинджоса да е нещо по-добро от това ,което видях из гумаджийниците в Горна. Там където имаше ефтинийки бяха лоши,а ми писна да купувам гуми,които след като карам едно лято,на следващото се разпадат. Само едни много добри пирелита намерих,да ми харесат ,но са скъпички за втора цедка. Из сайтовете ги гледам ,но файдата от цялата работа е около 5 лв на гума. Не е малко като се замисля сега,но не е и кой знае какъв кяр...ще го измисля,благодаря за предложенията.Ще трябва обаче по-бързо да измисля ,че днес стана 28 градуса на сянка. Страшна жега за тия зимните ,добре,че не ми се налага да пътувам повече сега,че ще заминат
                  Има на Кольо стъкларя лятна гума Америка за 75 лв (ако не ме лъже паметта) 185/65/14.За китайските(от рода Сън-Джун-Мпам и т.н.) няма смисъл да говорим.п.п. Чакай че се сетих , ся ща опрая у живота дет се вика В Горна дето е магазина на Шкода продават Барум.Бях питал преди месец почти за същия размер и ми казаха 70 лв и нещо за 1-вата гума от снимките.Имаше и като 2-я вариант , но са малко по скъпи с около 10-15 лв мисля !
                  Прикачени файлове
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ице имам един колега сега си продаде едната кола и муо станаха едни 14ски мисля че са и същия размер като грайфер от рода на 4 5 мм са дот ще те излажа но за 4 мисля че ще им иска 50 лв .., просто му заемат място ако имаш интерес званни му 0883343782 Ангел
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Трябва да видя в шкода,не знаех изобщо,че там продават гуми...па голяма евтиния тия 70 кинта ако ги има Роска ще го имам твоя познат предвид,ако не си намеря нови...поне ако ще са за търкаляне да са евтиния
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        Трябва да видя в шкода,не знаех изобщо,че там продават гуми...па голяма евтиния тия 70 кинта ако ги има Роска ще го имам твоя познат предвид,ако не си намеря нови...поне ако ще са за търкаляне да са евтиния
                        новите са си нови спор няма ... но тия са 50 лв четерите бройки .., 14ски 2те са със сигурност пирели а др две не ги знам какви са 4 мм 5мм айде касмет тогава ице данмо случиш на гумета
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ице, я виж в сайта "автогуми" Не го изписвам да не се счита за реклама. Днес разглеждах за моя размер 195 50 15 и ми харесаха цените. 5лв е доставката на гума. Все пак цената на 14-ка е по-евтина от 15-ка и ми се струва, че ще ти хареса цената. Всъщност не знам цените на 14-ките но все си мисля, че са по-евтини.

Коментар

Боби,гледах ги и има файда,но не е кой знае каква...Зависи какво ще се намери по гумаджийниците. Общо взето,ако теглиш чертата с доставката и монтажа идва около 5 на гума спестени. Аз обаче намерих едни Сава ,които в сайтовете са по 80 лв ,за 91 бройката с монтажа. С малко повече добро желание,пича ми взе 180 лв за гумите + монтажа + монтаж и на двете ми стари гуми отзад. Тоест ако си го сметна от сайта ми излизаха 1със всичко към 184лв ...тоест все тая . Виж за по-скъпите гуми,файдата е по-голяма. Но за боклуците които аз си купувам е малко. Сега си имам две хубави Сава ПЕрфекта отпред и два галоша отзад Роска,твоя на твоя познат телефона ще го дам на брат ми,да ги погледне ако иска и ако ги хареса да ги взима,че той ще търси 4 същия размер.Ще се разберат там вече помежду си,а ако не иска да взима 4 за себе си,двете ще идат за мен отзад Между другото до шкодата също ходих,там по евтини от 78лв на тоя размер няма . Обаче монтажа не влизал в цената и за монтаж взимат по 7,50 на бройка Поне с новите гуми колата ми спря да дърпа вдясно Тия зимните джанти ще трябва да ги изправям значи
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Някой ще ходи ли на пролетната среща?

Коментар

coolboby написа:
                                Някой ще ходи ли на пролетната среща?
                                Аз няма да ходя . . . Ей Колеги Аре бе стана +40 градуса на 1-ви или на 8-сми април да направим една среща на Стадиона а? Какво ще кажете?

Коментар

Working...
                                X