coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Роска какво шукарийки има. Мога ли и аз нещо д си харесам :DП.С. опасни рекламки има тук във форума :D като например тази "Уголемяване на пенисаУвеличи размера на своя член бързо и трайно с натуралната система ManXXX" хахахахахах !!! Замислих се да не съм объркал форума като го видях това :DПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
s00rry написа:coolboby написа:Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесам
Коментар
-
coolboby написа:s00rry написа:coolboby написа:Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесамГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:coolboby написа:Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесамFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Някой да продава или да е виждал в региона да се продава фланец за спортен волан за Пунто 1 , че един приятел се е отчаял и му трябва спешно . Обикалял тук по-големите тунинг мании , но само за Типо имало...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...020088#1020088Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар