Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесам
    след кратко и обстоино разглеждане остановихме че стикерите са само за вътрешно .. имаче ако искаш нещо др нп звънкаи :D
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Роска какво шукарийки има. Мога ли и аз нещо д си харесам :DП.С. опасни рекламки има тук във форума :D като например тази "Уголемяване на пенисаУвеличи размера на своя член бързо и трайно с натуралната система ManXXX" хахахахахах !!! Замислих се да не съм объркал форума като го видях това :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

росене зпази ми един ключодържател
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

s00rry написа:
          coolboby написа:
          Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесам
          след кратко и обстоино разглеждане остановихме че стикерите са само за вътрешно .. имаче ако искаш нещо др нп звънкаи :D
          Всичките ли вариации на стикерите са за вътрешно

Коментар

coolboby написа:
            Колега, искаш ли да ти отлепя моя стикер? ахахаха
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

coolboby написа:
              s00rry написа:
              coolboby написа:
              има от тия малките кръглите който са за вътрешно :P
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Alisiq написа:
                coolboby написа:
                Колега, искаш ли да ти отлепя моя стикер? ахахаха
                С плюнка ще се залепи ли?

Коментар

s00rry написа:
                  coolboby написа:
                  Не мисля ,че не съм ви изпратил за външно ако става дума за кръглите стикери.При мен има 4 бройки и ще ви ги домъкна при първа възможност.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

че и аз имам малко ключодържатели останали от предия път и 3 стикера от малките за вътрешно...

Коментар

coolboby написа:
                      С плюнка ще се залепи ли?
                      Дръж си плюнката, че днес няма вода Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 И на мен ми се иска голямо стикерче, но нали продавам колата, не ми трябва май...
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Ще го лепнеш на новата независимо каква марка е :D
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Ей хора времето е идеално за една фиат среща, какво ще кажете?
                            Fiat Croma 2.0TDi.d.
                            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Някой да продава или да е виждал в региона да се продава фланец за спортен волан за Пунто 1 , че един приятел се е отчаял и му трябва спешно . Обикалял тук по-големите тунинг мании , но само за Типо имало...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...020088#1020088
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Georgi Hinov написа:
                                Ей хора времето е идеално за една фиат среща, какво ще кажете?
                                Времето е убиец колега ! но го гледам през терасата защото съм в болница ! Инъче тряба да се се направи една среща скоро май а?

Коментар

Working...
                                X