Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честита Баба Марта, колеги! Пожелавам ви да сте много здрави и да не ви се чупят колите :D П.С. А няма ли кой да купи мойто пунтооо Искам нова количка вечеее
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

всеки си има фиат тука :P
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Днес можеше да направим една срещичка в Търново!
        Fiat Croma 2.0TDi.d.
        Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
        И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

то имаше случайна ама бяхме пешаци
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Ей, Колеги някой да има от картите за отстъпка на ЕКО ?

Коментар

AChItY написа:
              Ей, Колеги някой да има от картите за отстъпка на ЕКО ?
              аз имам колега .., 0883451882 звънни ми да ти дам да се разберем :P
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ей Боби, свиря ти днеска и не ме отразявашш
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Видях те, ама късно...след като мина покрай мен Сори

Коментар

JacK`DanielS написа:
                    Торнадо: знаеш къде е сервиза
                    Дайте точен адрес на сервиза защото утре колегата Shterbaka ще идва до Търново и да ви достави рекламните материали.Митак и едно телефонче на лични да ти звънне все пак.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

мерси на колегата Торнадо днес получухме армагана му вече трима четирима колеги облажиха останалите на срещите ще ви ги раздам има големи стикери .. малки стикери , ключодаржатели , карти за остапки и др

Коментар

s00rry написа:
                        мерси на колегата Торнадо днес получухме армагана му вече трима четирима колеги облажиха останалите на срещите ще ви ги раздам има големи стикери .. малки стикери , ключодаржатели , карти за остапки и др
                        абе аз не те питах защо беше с тази бяла манта?да не разработвате нещо за Иран
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

Ей, баровци ? Кога ще се съберем бе ? нещо май се излагаме ? да направим една среща примерно след 2-3 седмици всеки да каже кога е свободен и кога не е и да се измисли ?

Коментар

м да
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

shterbaka написа:
                              s00rry написа:
                              абе аз не те питах защо беше с тази бяла манта?да не разработвате нещо за Иран
                              такива са изискванията на фирмата...по принцип ама тя при мен е само формалност :P

Коментар

Роска, утре ще ти се обадя след работно време ако щъкам на някъде и да се видим, че да ми дадеш стикери за външно и каквото си харесам

Коментар

Working...
                                X