Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой ще ходи ли на протеста... ?
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

да аз митака наско галио и още доста хора 3ч на практикер ама преди това може да се саберем някаде ?
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и със специалното участие на Веселин Маринов!!! Значи няма да ходя хахах той сам ще се справи

Коментар

айде 2 : 30 на големия паркинг на радостин до екото под малл после 3ч на практикера отиваме групата !

Коментар

там съм
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Аз късно го прочитам...

Коментар

К’во става колеги? как са колите след зимата? Идваше ми се на протеста но разбрах преди 30 мин. ,че е имало такъв ... и винетка няма

Коментар

Колеги можете ли да ме посъветвате по един въпрос? Понеже платих глобичка за превишена скорост и не мисля да я повтарям тази глоба се замислих да си взема GPS навигация или радар детектор и се чудя кое от двете е по добро, и какво да гледам при покупката на едно от двете, защото мисля да е втора ръка?
                  Fiat Croma 2.0TDi.d.
                  Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                  И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

В мен има карти за ЕКО ,стикери за външно и вътрешно залепване ,стикери за задно стъкло ,флаери за форума и ключодържатели.Кой ще се заеме да ги вземе от мен като си идвам и да ги раздава?Има и няколко светлоотразителни динозавърчета от ЕКО за раниците примерно на децата.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Някой който е повече айляк , защото повечето сме на работа през деня .Поне аз няма да мога !
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз съм айляк през деня
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Tornado написа:
                          В мен има карти за ЕКО ,стикери за външно и вътрешно залепване ,стикери за задно стъкло ,флаери за форума и ключодържатели.Кой ще се заеме да ги вземе от мен като си идвам и да ги раздава?Има и няколко светлоотразителни динозавърчета от ЕКО за раниците примерно на децата.
                          колега ако можеш да дойдеш на метро ..., ако не ти е проблем аз мога да ги взема и ще ги раздам на другите тел:0883451882 росен :P

Коментар

Торнадо: знаеш къде е сервиза

Коментар

И аз съм айляк общо взето няма много работа, също мога да ги взема нещата! Искам едно динозавърче, че да го закача на детската количка, моля да ми запазите едно, който ги вземе
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз пък съм абсолютно най-големия айляк което не е за хвалене

Коментар

Working...
                                X