Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Весели празници
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Весела Коледа колеги ...

Коментар

Весела Турбоооо Коледа 400 коня на кулйотуу да получи д0б0
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

хахах това с кулилоту ми хареса и от мен весели и повече хубави моменти през новата 2012 !!
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ей много се умълча темата по празниците.....аз вече се оглеждам за някакво комби, най-добре Мареа, а още по-добре ако е на бартер за едно хубаво Браво Свиркайте ако ви попадне нещо!
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ванка ти оттърва темпрата на сашко поне беше перфектнаайде весело прекарване на празника
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                ванка ти оттърва темпрата на сашко поне беше перфектнаайде весело прекарване на празника
                E много куца беше тя, трябва ми нещо дето да върви, може и петак двигател, пък и по-новичко да е като модел. Бравцето много си ми подхожда на каране, ама много ми отеснява вече, зимата да мине за напролет ще търся нещо.Айде весело посрещане утре вечер!
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Eй Тюфлеци ! :D Весело посрещане на новата година и полека с .... ПИРАТКИТЕ ( знам че с алкохола няма да е полека ам поне с бомбичките да внимавате ) :D
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

:D Mного подходящо пожелание, весело изкарване на всичкиии!!!!! Аз съм на водка със сок зелена ябълка тази нощ :D :D :D
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

аз пък ще пожелая на всички весело изкарване на празника! и нека всички да бъдат все така отзивчиви, добри и да не забравят че думата коя ни свързва и ни прави толкова близки е "ФИАТ"!!! Бъдете живи и здрави приятели! Честита 2012г.!!!

Коментар

живи и здрави всички и дано тази година е по-добра от предната !!! :D :D :D п.п. вярно че темпрата беше голяма коза.грам не откъсваше Ванка ситроена не го ли щеш
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Айде за много години !
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

за много годиниииииии колеги живи и здраваи и все така отзичиви ...
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

за мн години момичета да сте ми живи и здрави и технически изправни
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Има ли в някого карти на ЕКО?

Коментар

Working...
                                X