Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оф оф колко си далече от реалноста !!! неси прави илюзии че разбираш... няма нужда да се обиждаме кой какъв цвят му е колата!!! няма и да го направя само заради бащати... щото той е пич... що неси взела малко от неговия акъл и тогава да си говорим а? неси в тоя бранш и нищо незнаеш! ти знаеш само да седнеш до шофиора и да осилиш радиото и да пееш нали видяхме сички! затова недей да изказваш некомпетенти мнения и да пълниш темата с разни глупости, фрази и определения които незнаеш какво означават!!! това че обичаш да си похапваш и беше взела от всичко по много и имаше вазможност да дадеш на всички по малко да! благодаря ти! за 10 семки щом ще правим въпроси така де не е проблем... а относно чадърите и столчетата ако небяха те нете виждам с 4 часа как ще издържиш всичко това на 2-та ти крака... това че на другия се блъскаха да сядат незначи че аз съм искал (както спомена по горе)... само ще ти кажа едно! неси намерила правилния човек на койда да говориш така! и който и да е друг аз защитавам всички! с мен на глава няма да излезеш повярвай ми!ари ходи да наливаш НАФТА и да се топлите !!! детенце...

Коментар

Привет. Рядко чета тази тема, но все пак тя нали е за срещите във Велико Търново? Обсъждайте Италфеста в съответната тема, моля ви.

Коментар

ogi28b написа:
        Привет. Рядко чета тази тема, но все пак тя нали е за срещите във Велико Търново? Обсъждайте Италфеста в съответната тема, моля ви.
        И аз това се опитвам да кажа!!!

Коментар

Ууу, някой много остро влезе и почна да бие прекъсвачи!Я разяснете, кой кой е, че някои лица са ми непознати.

Коментар

coolboby написа:
            Ууу, някой много остро влезе и почна да бие прекъсвачи!Я разяснете, кой кой е, че някои лица са ми непознати.
            ми що не дойде на феста да се запознаеш с лицата?и не се карайте в сектор алфа румен пръсна да му се ненадява човек пък за фиатките само на приказки не става трябва да се доказвате за къде ги пазите колите
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
              coolboby написа:
              ми що не дойде на феста да се запознаеш с лицата?и не се карайте в сектор алфа румен пръсна да му се ненадява човек пък за фиатките само на приказки не става трябва да се доказвате за къде ги пазите колите
              пазя я, за да си возя ...

Коментар

Моля за Искреното ми Извинение към JacK`DanielS и другите,които се чувстват засегнати от моите постове по-горе. Мислех,че ще разберете Майтапа ми,но това е друга тема. Също искам да се Извиня и за дъщеря ми ,ако е Обидила или Нагрубила някого.Какво да ги правиш, такива са сегашните тинейджери,Вие го знаете по-добре от мен! БЛАГОДАРЯ http://media.snimka.bg/9512/025279549.jpg?r=0

Коментар

незнам ама на връщане се движихме с 200 и искаха още турбо гъзенцата
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абуригени, кога ще се съберем Уа ?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Събота ,неделя.Да дода 1 път със сутиенаа...
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        оф оф колко си далече от реалноста !!! неси прави илюзии че разбираш... няма нужда да се обиждаме кой какъв цвят му е колата!!! няма и да го направя само заради бащати... щото той е пич... що неси взела малко от неговия акъл и тогава да си говорим а? неси в тоя бранш и нищо незнаеш! ти знаеш само да седнеш до шофиора и да осилиш радиото и да пееш нали видяхме сички! затова недей да изказваш некомпетенти мнения и да пълниш темата с разни глупости, фрази и определения които незнаеш какво означават!!! това че обичаш да си похапваш и беше взела от всичко по много и имаше вазможност да дадеш на всички по малко да! благодаря ти! за 10 семки щом ще правим въпроси така де не е проблем... а относно чадърите и столчетата ако небяха те нете виждам с 4 часа как ще издържиш всичко това на 2-та ти крака... това че на другия се блъскаха да сядат незначи че аз съм искал (както спомена по горе)... само ще ти кажа едно! неси намерила правилния човек на койда да говориш така! и който и да е друг аз защитавам всички! с мен на глава няма да излезеш повярвай ми!ари ходи да наливаш НАФТА и да се топлите !!! детенце...
                        kxexe kxexe kxexe
                        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Търновчани кога пак ще имате среща.В началото на следващата седмица ми се налага пак да ви посетя.И ще остана поне седмица - две.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

ами колега , ще пробваме да направим една среща че и ние от давана не сме се събирали междодругото да попитам някой знае ли ЧЕРНО ПУНТО МК2 СПОРТИНГ С ГОТИНИ ДЖАНТИ И НОМЕР ВТ3997ВР на кого е , има малкия стикер на задното стъкло точно над чистачката ? изкефих му се най вече на номера защото е едно към едно като моя :D моя е ВТ3997ВК а този е ВТ3997ВР
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аз съм мераклия да се съберем, по възможност в неделя, събота няма да съм тук през деня.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

дооообре аз за неделя съм навит кажете колко и къде
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X