ей вярно бе той Боби знае ама не се сетих за него пък някой ако иска да се съберем да пише аз баякам днес но до обед
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
fabregas написа:случайно да знаете някакви подробности за драга на ИТАЛФЕСТА или по-точно какви ще са класовете и как става записването?първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Някой от вас да знае на кое от двете търновски Еко-та търсят бензинджия... Питам всички,понеже май Иван скоро не влизал тук,пък и ако фейсбук-а му е актуален,май вече не работи там.Здраво съм го закъсал и трябва да си намеря работа,че не знам как ще си плащам иначе борчовете... А защо съм безработен не питайте...добре,че съм жив,след катастрофата дето я преживях. А пичовете още в болницата два часа след инцидента ми звъннаха да ми съобщят,че нямало как да си изплатя щетите на буса,затова да съм напускал. Иначе съм щял да работя доживот само да си плащам...аман от кретени,да ги питаш това каско за какво. Ама не ми се занимаваше да ги водя в съда,да ги питам,защо няма гуми и спирачки това чудо. Та как да е търся работа и попаднах на обява за Еко,ако някой знае кое от двете е да каже...че в тоя джобс май не ги четат много СВ-тата.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Долу в складовете на Лактима в дясно има една фирма Мира-Н. Ние я подържаме и днеска като бях там разбрах че си търсят складов работник/ци. Нямам идея за подробности но казаха че и утре ще приемат хора на "кастинг". Предполагам 450 500лв вземат.. Занимават се с търговия на стоки за бита ( чашки чиниики, вилички.. )Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
АЗ за италфеста имам желание,ама парици няма....ако брат ми реши да ходи и ме вземе без да плащам може и да ида,иначе няма начин в момента.А Саше какво стана ли...ми заваля дъжд,бус-а няма гуми,спирачките му хващат чак най-долу...на един завой ме заслепиха,ударих по рязко спирачка(поради това ,че не държат...)но както става в такива случаи задницата тръгна. Бус-а пълен отзад,товара ме дръпна,опитите да го извадя от завоя с газ бяха неуспешни и се преобърнах в дерето. Гуми-таван-гуми и пълен мрак след това...Светех си с телефоня,но така и не разбрах,къде съм точно. Обадих се на пожарната ,защо ли съм на набрал 160 не знам...явно за него съм се сетил. Дойдоха след около половин час,извадиха ме и в линейката. Прегледа показа,че имам подутина на главата,но няма външни травми и ми предложиха да остана за наблюдение...Отказах лечение изписаха ме с идеята да имам едно наум,че съм си ударил главата и да следя за аномалии(ама ви помня на всички имената,така че няма аномалии хаха) и така. След катастрофата бях обявен за некадърник и ми прекратиха договора...Не че аз сам нямаше да напусна в най-скоро време,но исках да си намеря друго. Та сега съм си вкъщи и утре ще се записвам на борсата,поне ако се утече работата с търсенето,да вземам шибаното обезщетение..Към 200+ лв ще са и поне ще ми покриват кредитите Пък иначе имам една баля люцерна и ще пробвам в най-скоро време как е на вкус ))))))))))))))))Та така де,нищо не е станало,важното е,че съм жив и ми няма нищо,защото наистина като видях по светлото къде е застанал буса и ми настръхна плешивата глава. Три дървета едно до друго и съм спрял в клоните на едното и дънера на другото...Ако ги нямаше дърветата или бях излетял метър вляво или вдясно и сега щяхте ме гледате ,че съм "почнал към енергото" висейки с "обява" по стълбовете )))) Затова,че съм без работа сега е най-малкото с което се разминах.А Иво ходих днес и ме върнаха...Само СВ в джобса дда съм пуснел,те ще ме потърсели ако ме одобрят...Тинтири минтири с тоя джобс,не че не пуснах СВ още вчера Но го виждам какво е в тоя джобс...куцо и сакато кандидатства и пише желана заплата 300 кинта...Ми ебал съм ги,като им се бачка за 300лв,аз мога да си стоя вкъщи 4 месеца и пак да ги вземам тея пари. Помня няколко случая,в които мои шефове са избирали най-големите нещастници от джобс,само защото имат ниски изисквания за желана заплата. Докато ги има такива овце,в сайтове за работа и по обяви почти не може нормален човек да си намери нещо. Не че ще се откажа и се надявам скоро да се съвзема Правил съм го и преди,мисля,че ще успея пак.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар