fabregas написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Този Прелиюд си е направо красота! Сори, ама съм пристрастен от малък към японските и сравнявайки с Пунто, ами няма база за сравнение, нито по комфорт, нито по здравина, е счупи ли се частите са Х2 и няма много по моргите, ама си струва....а това, че колата е нов внос е най-големия плюс, значи не е дрънкана по българските "пътища" и не е пипана от бг "специалисти"!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Ей дайте да се съберем тези дни за по бира, че лятото си отиде, а една сериозна сбирка не сме направили до сега.Хайде кой е навит за довечера?първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sharpradi написа:van_dal написа:Ей дайте да се съберем тези дни за по бира, че лятото си отиде, а една сериозна сбирка не сме направили до сега.Хайде кой е навит за довечера?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Митаче, предимно немско Все още се надявам, някоя италианка да им напука канчетата Ще видим дали някой от Русенската бригада ще дойде. Разправях им за на Роман Алфата, 205-цата и веднага се появи противник 330ci (който за сега е непобедим) . Дано тази година някой от Русенската секта дойде.п.с. Последния път бая марки автомобили се събраха и интересни гонки се получиха. Да видим сега Кромата как ще се представиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар