Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    JacK`DanielS написа:
    Tornado написа:
    Светло сиво Браво със стикера на задното стъкло е забелязано в Присово.Не знам дали му е направило впечатление ,че мина покрай Мареата и Бравото ми.
    случайно да е било с черни джанти и да брамчи като Камаз?
    Да така е.
    той е тъмен субект

Коментар

van_dal написа:
      JacK`DanielS написа:
      да бе да аз тогава имам РД... ако тряаа да черпя сички охооо склада на "Сезони" няма да може да ме захрани хахахах
      Ами ние по принцип цветя и бонбони не пием... Айде кажете една вечер през седмицата да се видим, че почивните дни съм много зает изобщо нямам време за нищо...
      ееееееееее добре де ше зема по едно ДЕРБИ колкото дане е без хич може и алкохолно ама кой ше кара?

Коментар

Кое е това момче, че ми стана интересно

Коментар

coolboby написа:
          Кое е това момче, че ми стана интересно
          Ванката със JTD-то на Яворов живее с моите стари джанти ама черни...

Коментар

Ей ко праите бе, айде довечера да ходим да пием по нещо на Еко-то?
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

По кое време ?
              N/A

Коментар

Към 21ч. съм ЗА

Коментар

аз ще глася багаж за морето
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз съм на работа.отново прецаканнеделя сме се събрали 7-8 човека да ходим на аква парка в овошник ако някой е навит да ми се обади
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Някой може ли да ми каже актуална информация за пътя В.Търново-Варна, че скоро не съм пътувал, а утре сутрин (след малко) пътувам И още нещо, за Кранево през Аксаково ли да мина или да си вляза във Варна?

Коментар

За пътя карай умната, че има много полицаи и полицайчета, задължително около Търговище и Шумен има постове...това е.Според мен през Варна, може да се позабавиш, ако има трафик в града, но пътя е по-хубав.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

За пореден път казвам - магистралата за Варна НЕ СТАВА!

Коментар

coolboby написа:
                            Не става отдавна ,но и зависи с каква кола я минаваш.Ако си с бравото е голямо друсане ,но виж нещо по тежко с по-дълга база става друга бира.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              coolboby написа:
                              Не става отдавна ,но и зависи с каква кола я минаваш.Ако си с бравото е голямо друсане ,но виж нещо по тежко с по-дълга база става друга бира.
                              Минавал съм с Крома-та по магистаралата за Варна и само усетих как колата стъпва така да се каже здраво на пътя, нищо че е кърпена.
                              Fiat Croma 2.0TDi.d.
                              Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                              И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

пък пунтото си варви над дупките ама синия лебед дето се плакне като яхния със 150 няма проблем на 2 пръста над асвалта съм еййй...

Коментар

Working...
                                X