Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За неделя и аз съм зарибен ако ще е на ЕКО ,че нещо не искат да ми дават книжката пък екото е до удома Роска кога е италфеста ?
    N/A

Коментар

И аз ще дойда
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

И аз съм ЗА! :D
        Fiat Croma 2.0TDi.d.
        Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
        И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Итал феста е на 1.10.2011г. Сливен.Росене ти при кого ще се возиш на 1.10.2011г?

Коментар

И аз ще ходя на Италфеста живот и здраве

Коментар

JacK`DanielS написа:
              Итал феста е на 1.10.2011г. Сливен.Росене ти при кого ще се возиш на 1.10.2011г?
              жив умрял на ход на боксир ..., на квото дойде..., ще се возя при бяло черното пунто !!!
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

еее един път да е на дата на която да мога и аз да дойда и да е наблизо
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

последно 18ч на екото ли ? :P
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
                    еее един път да е на дата на която да мога и аз да дойда и да е наблизо
                    да бе да аз тогава имам РД... ако тряаа да черпя сички охооо склада на "Сезони" няма да може да ме захрани хахахах

Коментар

първо на стадиона после на ЕКО че да саберем всички незнаещи...

Коментар

сори ама не успях ...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Светло сиво Браво със стикера на задното стъкло е забелязано в Присово.Не знам дали му е направило впечатление ,че мина покрай Мареата и Бравото ми.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            Светло сиво Браво със стикера на задното стъкло е забелязано в Присово.Не знам дали му е направило впечатление ,че мина покрай Мареата и Бравото ми.
                            случайно да е било с черни джанти и да брамчи като Камаз?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              Tornado написа:
                              случайно да е било с черни джанти и да брамчи като Камаз?
                              Да така е.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                да бе да аз тогава имам РД... ако тряаа да черпя сички охооо склада на "Сезони" няма да може да ме захрани хахахах
                                Ами ние по принцип цветя и бонбони не пием... Айде кажете една вечер през седмицата да се видим, че почивните дни съм много зает изобщо нямам време за нищо...
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X