Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    айде.. аз се прибирам в бокса.. май хвърлих ск. кутия
    споко брат това е 5-тата кутия счупена от тоя двигателаз съм строшил 4 продалжавай тряаа рекорд да направим те тия кутиики неса направени за толкова коне ко да се прави... шанссс

Коментар

митак, колко лев върви долу горе една кутия ?и бтв , какви са долу горе признаците..? При мен се чува едно тракане когато съм в движение независимо на коя скорост или на свободна( и не бутам газта).. ако подам газ на скорст не се чува, а назад нямам проблеми .. дали ще съм на задна скорост и подавам газ или по енерция назад .. пак няма проблеми
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
        митак, колко лев върви долу горе една кутия ?и бтв , какви са долу горе признаците..? При мен се чува едно тракане когато съм в движение независимо на коя скорост или на свободна( и не бутам газта).. ако подам газ на скорст не се чува, а назад нямам проблеми .. дали ще съм на задна скорост и подавам газ или по енерция назад .. пак няма проблеми
        Димо виж http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...orting&start=0 даже колегата е покрай Търново ще отидем с дизелака да го видим. Стига да не успееш да управиш твоята

Коментар

от Лясковец е момчето!!!!

Коментар

и продава ли я още, защото тази обява е от 2010г П.С това е колата на Наско
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              и продава ли я още, защото тази обява е от 2010г П.С това е колата на Наско
              там всичко е ЛЕШ!!! неси прави труда да ходиш даже

Коментар

айде една срещичка тия дни да направим, че напоследък все не успявах...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аха и аз съм навитак да направим една среща....кажете кой кога е свободен и да уречем един ден.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз съм ЗА. Само да не е събота. може неделя към 20:00 ??????? Абе някой не продавали навта на черно ???????

Коментар

МВР следят форума не питай такива неща ,че тука сме само криминално проявени личности и ще стане проблем :D :D
                      N/A

Коментар

абе кво ти пука може и през седмицата бе ... вторник или сряда ей тей към 21- 21:30 на Еко ?!?

Коментар

да бе само да не е сряда или петък
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ами товага тази вечер или в четвъртък.кой как му е по-удобно.на мен за тая вечер ми е по-добре .

Коментар

Айде тогава гласувайте за довечера или за четвъртък, аз съм навитак и в двата случая.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз ще мога за тая вечер. Ако ще се събираме кажете колко часа ?

Коментар

Working...
                                X