Здравейте колеги!За пръв път пиша тук,но имам проблем,за който се надявам да помогнете.Препоръчайте ми читав сервиз за автоклиматици,че на Пунтото умря.Някъде,където наистина си разбират от занаята и ще свършат работа,че ми писна от пишман майстори.Без значение къде в областта.Благодаря предварително!Може и на Л.С.да не пълним излишно темата.
колега има един сервиз дето могат да ти помогнат пиши ми на ЛС какъв ти е проблема...
Оу супер от кога замислям един риболовен излет .. и като гледам по добра оферта едва ли ще намеря ! :D Дайте малко информация за място на среща примерно .. цял Ястребино нямате откриване в противен случай :D
Колеги някой случайно да има от тия китаиските спортни филтри и да не му трябва ? Защото така или иначе ще си купувам мога да отарва някой от един боклук
Записването за СъботаПлан.... Палатка ... язовир Ястребино ... за сега сме Аз , Росен, Наско , Митака и Тедо ... Всичките са добре дошли само трябва да се саберем и да измислим какво ще пазаруване и колко какво има ..... аз имам ракия и палатка.....
Не съм се записвал аз , Праслан май беше Пас съм Иво , да не ще ходиш на рали Ще е яко сигурно
Колеги някой случайно да има от тия китаиските спортни филтри и да не му трябва ? Защото така или иначе ще си купувам мога да отарва някой от един боклук
брат имам един конус дето вече и на конус не прилича ама е омаслен и върши работа мога да ти го подаря
Ами колега ако може да се срещнем някъде тази събота или неделя да почерпя за филтъра. на мен ми трябва за един проект просто ще пробвам нещо а не искам да е без филтър
Коментар