Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kostov написа:
    Здравейте колеги!За пръв път пиша тук,но имам проблем,за който се надявам да помогнете.Препоръчайте ми читав сервиз за автоклиматици,че на Пунтото умря.Някъде,където наистина си разбират от занаята и ще свършат работа,че ми писна от пишман майстори.Без значение къде в областта.Благодаря предварително!Може и на Л.С.да не пълним излишно темата.
    колега има един сервиз дето могат да ти помогнат пиши ми на ЛС какъв ти е проблема...

Коментар

аиде субота лети на палатка всички са добре дошли за връска митака че само тои има телефон
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Оу супер от кога замислям един риболовен излет .. и като гледам по добра оферта едва ли ще намеря ! :D Дайте малко информация за място на среща примерно .. цял Ястребино нямате откриване в противен случай :D

Коментар

Колега пиши ми на СЛ телефона си...

Коментар

Колеги някой случайно да има от тия китаиските спортни филтри и да не му трябва ? Защото така или иначе ще си купувам мога да отарва някой от един боклук
            N/A

Коментар

d0b0 написа:
              Записването за СъботаПлан.... Палатка ... язовир Ястребино ... за сега сме Аз , Росен, Наско , Митака и Тедо ... Всичките са добре дошли само трябва да се саберем и да измислим какво ще пазаруване и колко какво има ..... аз имам ракия и палатка.....
              Не съм се записвал аз , Праслан май беше Пас съм Иво , да не ще ходиш на рали Ще е яко сигурно
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

при мен поради финансофи причини ми се проваля ходенето на ралито
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

rising_moon написа:
                  Колеги някой случайно да има от тия китаиските спортни филтри и да не му трябва ? Защото така или иначе ще си купувам мога да отарва някой от един боклук
                  брат имам един конус дето вече и на конус не прилича ама е омаслен и върши работа мога да ти го подаря

Коментар

Ами колега ако може да се срещнем някъде тази събота или неделя да почерпя за филтъра. на мен ми трябва за един проект просто ще пробвам нещо а не искам да е без филтър
                    N/A

Коментар

къде сте бе състезатели :D

Коментар

uBoy написа:
                        къде сте бе състезатели :D
                        тихо че спят батка

Коментар

май сте си прекарали добре на ястребино чак ви завиждам
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

айде.. аз се прибирам в бокса.. май хвърлих ск. кутия

Коментар

uBoy написа:
                              айде.. аз се прибирам в бокса.. май хвърлих ск. кутия
                              Много гадно, съчувствие..
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

мерси..днеска целия ден наобратно върви и това беше като завършек на деня

Коментар

Working...
                                X