Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз съм зарибен за неделя за 21ч.

Коментар

Колеги къде ще е сбирката че от много време не сме се виждали?
      Fiat Croma 2.0TDi.d.
      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
      И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

аз няма да мога,по това време ще трябва да спя Между другото някой да знае къде в Търново или Г.Оряховица се продават бастуни,патерици и т.н. Ще купувам бастун на бабичката,че старият на нищо не прилича,но искам да има повечко избор ,направо да я заведа там и да си избере
        ex.Мареа ТД100

Коментар

аз мога да ти помогна , но относно избора нека да ти бъда последен вариант :D под нас има склад и колегата ми от там копува патерички за 2мата ми шефове, че имаха малко преживявания :D трябва да го питам на какви цени ги взима и какви модели има но май няма избор , но пък съм сигурен че на по тънкана може да ти ги взема
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ами ако не ти е проблем,провери ,когато можеш... По принцип тя иска нещо конкретно-уж вече го измислила Харесала си е едно такова средно между бастун и патерица...Представлява бастун с удължение,което обхваща лакътя и да се подпира не на китката само,а на цялата ръка до лакътя. Ако ти се занимава и има подобно нещо пиши едно лично
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Добре че се разбрахте, че инъче утре щах да хващам теслатаи да издялкам един шегувам се брат!!!!!!

Коментар

Какво стана, видяхте ли ключодържателите, харесаха ли ви? Стикерите достатъчни ли са, още ще трябва ли? Никакви отзиви няма...

Коментар

ogi28b написа:
                  Какво стана, видяхте ли ключодържателите, харесаха ли ви? Стикерите достатъчни ли са, още ще трябва ли? Никакви отзиви няма...
                  всичко е 6+ ! ключодържателите много ме радват

Коментар

Щеше ми се едно голямо стикерче
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

ела на следващата среща и ще се сдобиеш

Коментар

паралесов , когато имаш време може да минееш поокрай нас и колегата ще те заведе в склада да си избереш. Каза че имало модели

Коментар

Ключодържателите са супер! Сорка, че не останах снощи, ако не ме бяхте засекли на Асклепий изобщо нямаше да се сетя..... цял ден бях Мата Хари...
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ключударжателите са мн яки ..., мерси за което и за картите също и за другите работи я да се пофаля малко и аз :P
                            Прикачени файлове
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

А дано този път да стане нещо добро че ми писна да те гледам пеша Пък и си ми обещал да ме повозиш на ГТ
                              N/A

Коментар

uBoy написа:
                                паралесов , когато имаш време може да минееш поокрай нас и колегата ще те заведе в склада да си избереш. Каза че имало модели
                                Женат тук друга оферта намерила,ще я видя тя дали ще свърши нещо,че вече не работя в Търново и не ми се оди до там само да гледам бастуни дет се вика
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X