"paralesa " ти само на следиш из града толкова ли няма какво да правите че скитате със служебната кола и на мен като свирна с колата си викам "ко иска тоя ся дето свири" Аз за утре съм навитак за среща да направим таман не съм идвал много отдавна и искам да дойда ай пишете къде и колко часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
ми това ми е работата бре,затова се нарича мобилен екип Някой между другото да знае по заложните къщи дали има изгодно техника,по-специално някое евтино непретенциозно лаптопче и лсд телевизор да речем 26 инча...не ,че и 32 няма да ми е добре,но най-евтините гонят 600лв нови и не мога да си ги позволя. Питам за заложните къщи,защото изобщо си нямам идея как стоят нещата там,но съм чувал,че може да се намери по-евтина читава техника.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Лаптоп втора ръка от ибей най-добре, защото тука цените са високи на втората ръка, пък като нямаш гаранция за лаптоп после може да ти излезе много солено. А телевизор вече се намира 32-ка за 450лв. какво ти трябва повече, сега на промоция в Метро има 26-ца за 358лв. е разбира се няма екстри, но вади картина и ако си с цифров приемник не те бърка нищо.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
paralesa написа:ми това ми е работата бре,затова се нарича мобилен екип Някой между другото да знае по заложните къщи дали има изгодно техника,по-специално някое евтино непретенциозно лаптопче и лсд телевизор да речем 26 инча...не ,че и 32 няма да ми е добре,но най-евтините гонят 600лв нови и не мога да си ги позволя. Питам за заложните къщи,защото изобщо си нямам идея как стоят нещата там,но съм чувал,че може да се намери по-евтина читава техника.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Саше,аз лаптоп търся за без пари...тоест нещо с някаква батерия,което да държи екс пи без да умира ...примерно гигахерц и нещо процесор с 256 рам.... И батерията да не е за боклука.А на тия марки телевизози не вярвам нещо...Страх ме е да не се прецака нещо,че после само проблеми с гаранцията...голямо разтакаване е от метро особено. Иначе наистина не са толкова скъпи,може да се намери и по-евтин вариант-вярно е.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=73629 ей ти го лаптопя, ако е запазен на вид и да му отбиеш още 30-40лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
http://vbox7.com/play:8830a647слъчайно какво мернах в нета :D че и на сашо джантите ги има :DПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Re: здравей
trak20 написа:здравейте колеги ако някой знае каде мога да намеря в тъновския район преден ляв калник от сеат терра или фиат панда нека да ми пише.ще сам много благодарен за помоща.благодаря ви.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар