айде неделя всички на линия викам да направим една среща по мащабна че не сме се сабирали от сума време , да се надяваме че и аз ще дойда с колата най накрая вече ) викам да го направим към 16 17ч ? дайте предложения ?
Как е ника на новия потребител?В събота ми подари малко лупи от пунтото за което още веднъж благодаря.Видях се и с приятел с който не се бях виждал от години човека с камера за боядисване над сервиза на stenli.Благодаря и за съветите на Станислав за Бравата с проблем в моното ,но досега нищо не откриваме като проблем оставя смяната на компа и имото с моя за проба.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Как е ника на новия потребител?В събота ми подари малко лупи от пунтото за което още веднъж благодаря.Видях се и с приятел с който не се бях виждал от години човека с камера за боядисване над сервиза на stenli.Благодаря и за съветите на Станислав за Бравата с проблем в моното ,но досега нищо не откриваме като проблем оставя смяната на компа и имото с моя за проба.
човека с камерата за Кольо ли имаш предвид.той тука не пише,но има фейсбук мисля
Коментар