да знаите на кви пари са предните амортисьори на каяба за бравото???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
fabregas написа:да знаите на кви пари са предните амортисьори на каяба за бравото???--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Абе пищаци по темата с амортисьорите, на някой да са му останали от задната врата на Пунто, че съм мераклия да си ги сложа отпред?Другата събота ще има драг-мотори на Междене, ако е хубаво времето мисля да направя едно алайче....--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
van_dal написа:Абе пищаци по темата с амортисьорите, на някой да са му останали от задната врата на Пунто, че съм мераклия да си ги сложа отпред?Другата събота ще има драг-мотори на Междене, ако е хубаво времето мисля да направя едно алайче....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Irfan написа:ей темпрата май наистина е по-голямаима една мареа на части 2000 5 цилиндара всички екстри нов внос двигателя мърка колата е все още цяла и се дава на цена 1000 лв
Коментар
-
Irfan написа:ей темпрата май наистина е по-голямаима една мареа на части 2000 5 цилиндара всички екстри нов внос двигателя мърка колата е все още цяла и се дава на цена 1000 лв--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Аз имам излишни , но когато е студено изпускат Само на топло действат Ако ти трябват с експериментална цел за прекрояване и съсипване ги получаваш--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Irfan написа:ей темпрата май наистина е по-голямаима една мареа на части 2000 5 цилиндара всички екстри нов внос двигателя мърка колата е все още цяла и се дава на цена 1000 лвне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар