Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да знаите на кви пари са предните амортисьори на каяба за бравото???
    Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
      да знаите на кви пари са предните амортисьори на каяба за бравото???
      Коя баба....аааа за наденицата ли питате, ами около 120-130лв. бяха бройката преди 2г. като си търсих, ама малко баир ми се видяха и си сложих Кофап по 92-3 лв. та съм доволен общо взето.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Абе пищаци по темата с амортисьорите, на някой да са му останали от задната врата на Пунто, че съм мераклия да си ги сложа отпред?Другата събота ще има драг-мотори на Междене, ако е хубаво времето мисля да направя едно алайче....

Коментар

van_dal написа:
          Абе пищаци по темата с амортисьорите, на някой да са му останали от задната врата на Пунто, че съм мераклия да си ги сложа отпред?Другата събота ще има драг-мотори на Междене, ако е хубаво времето мисля да направя едно алайче....
          Аз имам излишни , но когато е студено изпускат Само на топло действат Ако ти трябват с експериментална цел за прекрояване и съсипване ги получаваш
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ко ми се правите бе... темпрата е по-широка от Мареата на мен пък ми трябват 2 амортесьора отзад за вратата на багажника.... и ся дори в топлото не държат...
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ей темпрата май наистина е по-голямаима една мареа на части 2000 5 цилиндара всички екстри нов внос двигателя мърка колата е все още цяла и се дава на цена 1000 лв
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                ей темпрата май наистина е по-голямаима една мареа на части 2000 5 цилиндара всички екстри нов внос двигателя мърка колата е все още цяла и се дава на цена 1000 лв
                Ирфанчо: ами това ти е играта баце даже и инсталация за халогени има даже и халогени пък най малкото, 5 цилиндара баце HLX мисляче се водеше скачайна дебело неси играй с малолитражки хахахах.... и на тая мареа може да се сложи газ обикновенна

Коментар

Irfan написа:
                  Предполагам не може да се регистрира?

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Аз имам излишни , но когато е студено изпускат Само на топло действат Ако ти трябват с експериментална цел за прекрояване и съсипване ги получаваш
                    А имаш ли ябълките-болтове на които се захващат, иначе става дори само за проба да ги взема, за да пробвам как ще се затваря предния капак с тях.

Коментар

Тях не ...
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

гумаджийницата горе при лъки стар кога отваря знаете ли ?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          Irfan написа:
                          Ирфанчо: ами това ти е играта баце даже и инсталация за халогени има даже и халогени пък най малкото, 5 цилиндара баце HLX мисляче се водеше скачайна дебело неси играй с малолитражки хахахах.... и на тая мареа може да се сложи газ обикновенна
                          баце мотора мърка мойе да се регистрира но 2.0 няма кой да и дава зоб пък за халогените пълна е с екстри
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

няма такъв смотаняк като мен на празен паркинг голям колкото футболно игрище пибнах буса в един стълбняма по- смотан от мен

Коментар

Irfan написа:
                              баце мотора мърка мойе да се регистрира но 2.0 няма кой да и дава зоб пък за халогените пълна е с екстри
                              Хм стана ми интересно, е защо е толкова ефтина, къде може да се види?

Коментар

Тигри трябва ми 1 гума 195/50/15(лятна по възможност) ако ви се намира... защото едната от задните има едно ударено и малко се видят конците отдоло... та да не стане някой фал по време на път... някой ако има да пишеинъче : :D
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X