Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Georgi Hinov написа:
    Благодаря вече добих представа къде е. Надявам се да ми оправят Croma-ньонеца до неделя.
    кво му има... ?
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
      Georgi Hinov написа:
      Благодаря вече добих представа къде е. Надявам се да ми оправят Croma-ньонеца до неделя.
      кво му има... ?
      Водната помпа се обади преди 2 седмици и вчера я закарах на ремонт и ми се обадиха, че такава помпа ще я доставят утре "може би", защото точно за този модел двигател я нямало в наличност и така.
      Fiat Croma 2.0TDi.d.
      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
      И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

d0b0 написа:
        Ifrkaneee da si mi jiv i zdrav i mn pariii bratchetooo..... i mn luboff....... i nai na kraq bez problem kato cqlo
        немога братчето ми страшен си напрау къртиш мифки
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

днес 12ч на полигона ще са сичкуту бегачки
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
            данеби да си разпънал теодолита или черпиш информация от някаде а ? я признай !

Коментар

JacK`DanielS написа:
              Irfan написа:
              данеби да си разпънал теодолита или черпиш информация от някаде а ? я признай !
              тамм сме
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

днес ако има среща ще съм пас, че имам температура

Коментар

SilenceR написа:
                  ТЕМПРАтура ли бе баси гадното... айде пии си хапчетата и гледай да оздравееш по бържи !

Коментар

Какво стана на полигона ??? Там ли беше японската сила (маздата 323) да покаже как се кара ???????

Коментар

mimo_8 написа:
                      Какво стана на полигона ??? Там ли беше японската сила (маздата 323) да покаже как се кара ???????
                      :D :D :D тая японка стана легендарна :D тря да я пробвам с малолитражката
                      Fast and Wild!!!

Коментар

момчета днеска имаше излойение иии само италиански машинииии ама ..... феррари до феррари и ламбота .... е видqх и 2 купенца едното като моито другото 2.0 20ж турбо Л Е адското....... и се продажаше..... 9 999 евро.....
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                          момчета днеска имаше излойение иии само италиански машинииии ама ..... феррари до феррари и ламбота .... е видqх и 2 купенца едното като моито другото 2.0 20ж турбо Л Е адското....... и се продажаше..... 9 999 евро.....
                          ам недей вися по форума ами варви да хвърляш матрял, че да събереш кинти да си го купиш!

Коментар

ей добри майко как е ко става то е така хубавите коли пари струват

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              SilenceR написа:
                              ТЕМПРАтура ли бе баси гадното... айде пии си хапчетата и гледай да оздравееш по бържи !
                              това ми хареса ТЕМПРАтура

Коментар

Ирфанее праим СИМЕНС мани мани .... уйст Вата 25 санта .... по таванииии да не ти говориа......... глупави шваби
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X