паралесеее я си дай номера да те имам като талковен речник .............. ти в наща тема май си като даскалица ? слагаи оценки .... :Д да си дам бележника ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
не си давай бележника,че требе само двойки да ти пиша Инъче,ако излезем от майтапа,аз също не пиша кой знае колко грамотно,особено откъм препинателни знаци. Но се опитвам поне ,затова често ми става тъпо виждайки хора,които дори не се опитват да бъдат разбрани. И да ти кажа тук е цвете реално ако гледаме Скайп точно по тая причина примерно не ползвам,защото има хора,които дори не разбирам какво са писали. Най-грубия пример е баджанака ми-пита ме нещо,аз 4 пъти не мога да разбера какво е писал и накрая му звъня по телефона да се разберем А това,че понякога захапвам на тая тема,не мислех,че е кой знае какъв проблем-ако е спирам да го правя,пък и както виждаш на теб копче не съм ти казал,защото знам,че файда няма . А и добре,че ги има такива като мен,защото замисли се,каква анархия би било,ако всеки пишеше и нищо не му разбира А инъче ти схващам логиката-автофорум сме,не литературен Като такъв да ви питам и нещо "авто" Как се оправяте в гъста мъгла,в която нито халогени,нито каквото и да е помага... Преди две вечери,карах в такава мъгла,че на метър и половина пред колата нищо не се вижда. А кретенското е,че няма и маркировка пътя,нито пък има ясно изразени платно и банкет,защото встрани има толкова чакъл,че не е истина... Общо взето карах с 40 на втора и за трета не можех да си помисля,а добре,че познавам добре пътя,че инъче не знам къде бих се бухнал. И преди съм карал в мъгла,но поне има маркировка и е лесно виждайки осевата линия за ориентир Най-лошото е ,че ако някой ми бръкнал отзад,нямаше да го позная ,да знам на кого да благодаря понеex.Мареа ТД100
Коментар
-
shumaher_91 написа:колеги аз ходих до София снощи... беше ужас... на места се караш с 20-30 км/ч на авариини и пуснато всичко възможно да свети по колата...апък в София към летището имаще един участък в които неси виждах предната част на предния капак...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:shumaher_91 написа:колеги аз ходих до София снощи... беше ужас... на места се караш с 20-30 км/ч на авариини и пуснато всичко възможно да свети по колата...апък в София към летището имаще един участък в които неси виждах предната част на предния капак...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:shumaher_91 написа:колеги аз ходих до София снощи... беше ужас... на места се караш с 20-30 км/ч на авариини и пуснато всичко възможно да свети по колата...апък в София към летището имаще един участък в които неси виждах предната част на предния капак...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар