Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

точния човек БАГЕРМЕН явно куките не са харесали как се справя щом са му писали.Ванката пред 2 патрулки си го изкарва кръговото и само къде не му ръкопляскаха остави ги замислени
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

нали му видяхме всички "възможностите" ... Аз като не мога не се слагам! Журито(т.е "органите") са му писали 50лв по тяхната система за оценяване на изпълненията
      ex.Мареа ТД100

Коментар

с грешка си ако са го писали за демонстративно шофиране и по общинския закон не по КАТ .. 100лв нали аз си патих за ръчната пред общината миналата година ама обжалвах в съда и свалихме акта Ако е по КАТ .. там и точки вземат май
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

е ако е по кат ванката ще се радва
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

честит имен ден на ивановците :D
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

праслане недей да се криеш да ти е честит именния ден

Коментар

Irfan написа:
                праслане недей да се криеш да ти е честит именния ден
                така така айде и от мен да им е честит именния ден живи и здрави
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Честит имен ден и от мен на Ивановците...

Коментар

И от мен честито на Ивановците! айде кога пак ще се сабираме бе? ама Роска тоя пат ми званни или пиши един SMS

Коментар

споко брадчеД вече ти имам номера ще презваняваме Честит имен ден и от мен Неделя по ранично кам 2-3 ? на стадиона ?
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

айде да ми е честито предложението ................ не мога да имам повече от 2 обяви .....
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Честит имен ден Много именници имаме днес :D Да са ни живи и по-здрави дори от японски автомобил :D
                          d0b0 написа:
                          айде да ми е честито предложението .................
                          Кое да ти е честито Свикнали сме ти вече винаги да имаш поне едно :D
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз изкарах 3-4 месеца без
                            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

айдееееееееее Ивановците да сте ни живи и здравииииииии!!!!!!

Коментар

Коментар

Working...
                                X