Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За много години ,момци! Каквото си пожелаете,това да се сбъдва през тая година!
    ex.Мареа ТД100

Коментар

за много години гангстери .. айде много здраве щастие и безавариини фиатски преживявания и много наказване на японските курници :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Честита нова година Живи и здрави бъдете :D Да ни донесе тази година нови интересни проекти , нови бегачки или само безаварийни километри с досегашните Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Честита нова година Живи и здрави бъдете :D Да ни донесе тази година нови интересни проекти , нови бегачки или само безаварийни километри с досегашните Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
          чул та господ тедо .. да видим какво ще донесе ... , хайде живи здрави и през новата година от мене много безавариини километри на вс колеги от форума и да сме ще си пожелая да сме по активни в сбирките )
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

весела нова година пичове!!!

Коментар

Честита Нова година на всички!
              uBoy написа:
              втора А6-ца остана учудена по България :D
              Хаха случайно бях в Аудито. Пича дето кара са чуди кво става. Беше дал дъно обаче пунтото си стоеше все така далеч :D , чак на 100-110 успяхме да го минем. Аудито е 2.5 163 коня После вика сигурно е от ония с турбините. Хаха

Коментар

Хаха смятай ако беше от ония с турбините .... Малко грубо щеше да се получи :P
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

||Davide|| написа:
                  Честита Нова година на всички!
                  uBoy написа:
                  втора А6-ца остана учудена по България :D
                  Хаха случайно бях в Аудито. Пича дето кара са чуди кво става. Беше дал дъно обаче пунтото си стоеше все така далеч :D , чак на 100-110 успяхме да го минем. Аудито е 2.5 163 коня После вика сигурно е от ония с турбините. Хаха
                  а е само 1.2 86 коня със спортен дух в цилиндрите :D

Коментар

хааааааааааааааа да съм жив и здрав! хахахаха чеки да си целуна рачичките дее*а тоя спортин беее мъчно ми е някакси

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      хааааааааааааааа да съм жив и здрав! хахахаха чеки да си целуна рачичките дее*а тоя спортин беее мъчно ми е някакси
                      митак не мисля че ти е мъчно хахаха

Коментар

Айде кога ще направим сефтето на 2011г. бе?

Коментар

:D :D :D :D можех да заваря и 3та ама так или иначе след 130 щеше да ме мине като вкарам 4та
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Колеги тази вечер ще има ли събиране?
                            Fiat Croma 2.0TDi.d.
                            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

за много години сектанти.живи и здрави - най-важното!разбира се и много усмивки , весели моменти пожелавам на всички предлагам понеделник , вторник да се разпишем за новата 2011-та.
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз като гледам навън си повалява снежец и май още довечера ще се видим
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X