Хе-хе-хеее.. заформя се интересна оферта .. таксита ще има . ОПРЕДЕЛЕНО!
колега пусни някой снимка на твоята бегачка ако имаш да знаем за какво да се оглеждаме ... нашия форум се различаваме по лепенката ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ наз адния прозорец ..
абе то не само че е мазда ами е туинтурбо 16в че нямах с какво да го снимам да се смеят хорицата малко хм фиатаджия бил но аз те разконсперирах снимай майкоаз снамах една алмера DGT и едно BPAVO
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Хе-хе-хеее.. заформя се интересна оферта .. таксита ще има . ОПРЕДЕЛЕНО!
колега пусни някой снимка на твоята бегачка ако имаш да знаем за какво да се оглеждаме ... нашия форум се различаваме по лепенката ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ наз адния прозорец ..
http://www.italiaspeed.com/2008/motor_shows/sao_paulo/stilo_sporting/gallery/gallery.html Нещо подобно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хаха .. Ще ми се .. така де същото стило на цвят само че мултивагон малко такси си пада та затова казвам че таксита ще има
Какво става бе 7 часа на стадиона, хубаво а после къде ще ходим? На мене не ми се обикаля много, че голяма разход ми дава......на антифриз
ми не се знае , дайте да се съберем пък ще му мислим на място...някой да има токоизправител че акумулаторчето ми окото му светнало черно и требе го заредя...
Коментар