весело и полекичка ! Наквасването нека бъде за утре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
SilenceR написа:s00rry написа:весело прекарване и на вас и не натоварвайте стомашния отсег )ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Честита коледа колеги! Живи и здрави и безаварийни!...Препоръчайте ми, Моля добър майстор, тук във Велико Търново за дизелови двигатели? По-специално ми трябва ремонт "около" горивна система - помпа дюзи електроника .. Ходих при Николайчо от "ДИЗЕЛ СЕРВИЗ" - преди не искаше да пали или палеше със бял пушек и не се форсираше - смени ми клапан високо налягане и ми го продаде за 440,00 лева - за сравнение същия абсолютно бошовски клапан във Евро07 е 223.97 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...chByCar&id=294 (най отдолу) - това е без отстъпката, знам, че всички майстори ползват отстъпки там, едни повече други по-малко но както и да е - след смяната на този клапан колата вече си пали и върви, но се появи едно дразнещо придърпване около 1100-1300 об. - точно него изкам да излекувам, но не искам при Николайчото ... много скъпо ми идва Отделно ми смени подгревните свещи и ми ги продаде по 17,50 бройката .. общо за тези всичките дейности, със трудът ми взе 660 лева .. ми да си бях купил едно жигули за тези пари ...Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
stooes написа:Честита коледа колеги! Живи и здрави и безаварийни!...Препоръчайте ми, Моля добър майстор, тук във Велико Търново за дизелови двигатели? По-специално ми трябва ремонт "около" горивна система - помпа дюзи електроника .. Ходих при Николайчо от "ДИЗЕЛ СЕРВИЗ" - преди не искаше да пали или палеше със бял пушек и не се форсираше - смени ми клапан високо налягане и ми го продаде за 440,00 лева - за сравнение същия абсолютно бошовски клапан във Евро07 е 223.97 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...chByCar&id=294 (най отдолу) - това е без отстъпката, знам, че всички майстори ползват отстъпки там, едни повече други по-малко но както и да е - след смяната на този клапан колата вече си пали и върви, но се появи едно дразнещо придърпване около 1100-1300 об. - точно него изкам да излекувам, но не искам при Николайчото ... много скъпо ми идва Отделно ми смени подгревните свещи и ми ги продаде по 17,50 бройката .. общо за тези всичките дейности, със трудът ми взе 660 лева .. ми да си бях купил едно жигули за тези пари ...Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар