Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

весело и полекичка ! Наквасването нека бъде за утре
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

весело прекарване и на вас и не натоварвайте стомашния отсег )
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

весели празници и от мен и не прекалявайте с алкохола :P :P
        Fast and Wild!!!

Коментар

s00rry написа:
          аз миналата година много лошо се натоварих.боб зеле , ориз незнам си какво.15 000000 видя ядене... не мога се оправе после 1 месец , някви хапчета пих.
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
            s00rry написа:
            аз миналата година много лошо се натоварих.боб зеле , ориз незнам си какво.15 000000 видя ядене... не мога се оправе после 1 месец , някви хапчета пих.
            дуфалакченце ??? момчета неделя към 6 7 ч дайте да се организираме фиат сектата на стадиона и да направим някой голяма сбирка ... я кажете кой кога е зает и дали ще може да направим сметка... че не сме се сабирали отдавна записването започва сега 1.с00рру 2.

Коментар

2. van_dalП.С. Честита коледа!
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Честита коледа и от мене аз съм вече в Добрич и не ме бройте до март месец Роска честито, много базавариини километри !!!

Коментар

аз съм на работа поне до 4ч
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

3. Shumaher_91Весели празници на всички!!!

Коментар

uBoy написа:
                      аз съм на работа поне до 4ч
                      иво за това 7ч

Коментар

Честита коледа колеги! Живи и здрави и безаварийни!...Препоръчайте ми, Моля добър майстор, тук във Велико Търново за дизелови двигатели? По-специално ми трябва ремонт "около" горивна система - помпа дюзи електроника .. Ходих при Николайчо от "ДИЗЕЛ СЕРВИЗ" - преди не искаше да пали или палеше със бял пушек и не се форсираше - смени ми клапан високо налягане и ми го продаде за 440,00 лева - за сравнение същия абсолютно бошовски клапан във Евро07 е 223.97 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...chByCar&id=294 (най отдолу) - това е без отстъпката, знам, че всички майстори ползват отстъпки там, едни повече други по-малко но както и да е - след смяната на този клапан колата вече си пали и върви, но се появи едно дразнещо придърпване около 1100-1300 об. - точно него изкам да излекувам, но не искам при Николайчото ... много скъпо ми идва Отделно ми смени подгревните свещи и ми ги продаде по 17,50 бройката .. общо за тези всичките дейности, със трудът ми взе 660 лева .. ми да си бях купил едно жигули за тези пари ...Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??
                        Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
                          Честита коледа колеги! Живи и здрави и безаварийни!...Препоръчайте ми, Моля добър майстор, тук във Велико Търново за дизелови двигатели? По-специално ми трябва ремонт "около" горивна система - помпа дюзи електроника .. Ходих при Николайчо от "ДИЗЕЛ СЕРВИЗ" - преди не искаше да пали или палеше със бял пушек и не се форсираше - смени ми клапан високо налягане и ми го продаде за 440,00 лева - за сравнение същия абсолютно бошовски клапан във Евро07 е 223.97 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...chByCar&id=294 (най отдолу) - това е без отстъпката, знам, че всички майстори ползват отстъпки там, едни повече други по-малко но както и да е - след смяната на този клапан колата вече си пали и върви, но се появи едно дразнещо придърпване около 1100-1300 об. - точно него изкам да излекувам, но не искам при Николайчото ... много скъпо ми идва Отделно ми смени подгревните свещи и ми ги продаде по 17,50 бройката .. общо за тези всичките дейности, със трудът ми взе 660 лева .. ми да си бях купил едно жигули за тези пари ...Изобщо, знам, че ремонта по колите ни не е толкова евтин, но чак пък толкова!??
                          колега тук повечето от нас сме намерили лек в сервиза който ни поддържа май вс автомобили от форума "Лъки Стар " момчетата са много точни и що годе на нормални цени работят дори са ни колеги в форума ... и там може да ти помогнат , до сега не е имало човек който да не му помогнали .. сервиза се намира преди гробищата в дясно продалжяваш напред 300 400 м и в ляво то се пада ) но предполагам най рано ще могат да я погледнат понеделник ..търси колегата Jack`Daniels (митко) весели празници нерези пишете за неделята

Коментар

Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!
                            Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
                              Лъки Стар - търся Митко - ДжакДаниелса, Ок Много благодаря!
                              за това сме колегите да си помагаме все пак колега ако имаш време някой път заповядай на някой сбирка

Коментар

+1 за Неделя...Е колега "stooes" втора употреба части не използваш ли? защо не пробвахте със 2-ра употреба? Ела във понеделник до сервиза и ще видим за какво става дума...

Коментар

Working...
                                X