то е едно единствено оранжево в търново с ОЗ джанти (сега зимата може и да не е с тях ) не е от форума ако не са лъжа е 2.0 ама деа знам бях чувал че било удухано ама само слухове . Защо ? да не си го мернал ?
то е едно единствено оранжево в търново с ОЗ джанти (сега зимата може и да не е с тях ) не е от форума ако не са лъжа е 2.0 ама деа знам бях чувал че било удухано ама само слухове . Защо ? да не си го мернал ?
казаха ми 4е са го видели цитирим ’’един луд парзаляше на кръговото до практикир с лепенка на форума’’ та ми стана интирисно кой е щот не съм го засичал
Тоя с това оранжево браво се казва Митака и кара една червена хюндай, това браво е 1.6 16V ама наистина няма вътък. То е копувано чисто ново и сигорно е на 120 000 км ама зор е видяло и то доста
Момчета еи ся се згоних с една неее човешкаа МАЗДА 323 .. 2.5 163 коня + 4ип + ремустттттт + филтър ае кам 230 коня каза момчетоо ...... ако тои е 230 аз съм към 330 Така че трябва много да ви е страх
в един сервиз на беляковец имаше няква тойота или нисан с много турбо цели 2 с десен волан и търговишка регистрация била 300+ и то сток
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар