Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днес се започна ... филма на мъките ..
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

роска маи ся зех да си мисля защо направо дане преместя всичко на това купе :D :D :D обмислям варианти

Коментар

тъп вапрос :D кой кара оранжево браво и е лъзгал на кръговото до практикер? :D :D
        Fast and Wild!!!

Коментар

то е едно единствено оранжево в търново с ОЗ джанти (сега зимата може и да не е с тях ) не е от форума ако не са лъжа е 2.0 ама деа знам бях чувал че било удухано ама само слухове . Защо ? да не си го мернал ?
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Роска , честито !
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              то е едно единствено оранжево в търново с ОЗ джанти (сега зимата може и да не е с тях ) не е от форума ако не са лъжа е 2.0 ама деа знам бях чувал че било удухано ама само слухове . Защо ? да не си го мернал ?
              казаха ми 4е са го видели цитирим ’’един луд парзаляше на кръговото до практикир с лепенка на форума’’ та ми стана интирисно кой е щот не съм го засичал
              Fast and Wild!!!

Коментар

Тоя с това оранжево браво се казва Митака и кара една червена хюндай, това браво е 1.6 16V ама наистина няма вътък. То е копувано чисто ново и сигорно е на 120 000 км ама зор е видяло и то доста

Коментар

Тоя с оранжевото браво,ако не се лъжа живее на Тракия 1 И доколкото съм го виждал(ако е същия) хич не го слуша главата
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

да бе и аз съм го виждал на тракия има и седалка за дете но кръговото е запазено за праслан той го зема добре
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

d0b0 написа:
                      Момчета еи ся се згоних с една неее човешкаа МАЗДА 323 .. 2.5 163 коня + 4ип + ремустттттт + филтър ае кам 230 коня каза момчетоо ...... ако тои е 230 аз съм към 330 Така че трябва много да ви е страх
                      в един сервиз на беляковец имаше няква тойота или нисан с много турбо цели 2 с десен волан и търговишка регистрация била 300+ и то сток
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

а са бягаййй е 300 коня сток, това ми мирише на 350zzZz
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

весели празници на всички
                          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

И ОТ МЕН ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

Коментар

Весело изкарване
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

весело изкарване и на ваасс
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X