paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Tornado написа:Irfan написа:аз вчера се накефих на стария път от Елена към Дебелец беше -5 и навсякъде беше лед 30км завои без жива душане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Току що от фейсбук разбирам,че японските коли били най-здрави,нямало какво да им се счупи и само за дрифт били направени.... Деева и италианските му мърши,за нищо не стават,само в бокса стоят и грам не се сучат Абе майтапа настрана,тая киша си евало работата Астричката служебната то де вътък няма ,а и кишалака не и дава да "диша" . Саше,как са савите,изкарвал ли си темпрата? Питам ,защото наистина от кола до кола,разлика бол...Моята мара в това време,с кирливите корморани си драпа,а служебната астма с чисто нови сави сложени миналата седмица,с дот 2010 и се пързаля все едно е на лед... То верно,че окачването и за нищо не става и двигателя хич вътък няма,ама и на мойта окачването е зле,пък не съм забелязвал така да се зори...Не че днес съм я изкарвал де,нали не е японка и не смея Но миналата зима не съм я спирал и не ме е подвеждала.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар