Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    Ми то от простотия ей така става....абе що не викнат кат,да решава кой с "предимство" ахахахахаха
    хахахах да бе те и КАТ няма да знаят ще ги обуят и двамата и точка...

Коментар

интересно ми е кво са решили хахах що не снима :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

днеска бяхме на полигона в чолаковци... много готино беше се заледило :D аз не можах да си вкарам ръчната в действие... лявото жило така и не пожела да помръдне!!! но и без ръчна пак много добре се занасяше колата. Оделно поне 10 коли бяхме се събрали :D бяхме 3-ма фиатаджии

Коментар

Продавам задни дискове + апарати + планки за монтаж (от барабан към диск)+ жила за пунто 80лв. апаратите и дисковете са от пунто ГТ...продавам предни дискове + апарати в пефектно състояние мин. 14цола джанта (забравих диаметара на диска) от пунто Спортинг 100лв.

Коментар

голямо шоу стана...до 23:30 бяхме на полигона... после зад децката аз,бялата мазда и черното клио на пътя разчертавахме около 15 минути се пробрахме щото ставаме нахални и ще има глоби...

Коментар

Митаче задните дискове при мен има ли как да се трансформират?

Коментар

Tornado написа:
                Irfan написа:
                аз вчера се накефих на стария път от Елена към Дебелец беше -5 и навсякъде беше лед 30км завои без жива душа
                Там съм минавал на доста голям сняг много е красиво особенно когато клоните на дърветата опират в земята от тежестта на снега и трябва да се провираш като в тунел си.
                ами когато завали по-голям сняг ще се пробвам да мина но CADDY-то като е натоварено акоо се закъса няма кой да ме дърпа
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

coolboby написа:
                  Митаче задните дискове при мен има ли как да се трансформират?
                  да! но ще трябва да си купиш жила защото жилата от пунтото нестават за Бравото

Коментар

smak4o написа:
                    поливай я с топла вода :D не може да не отразиш първия сняг :D
                    че кой каза че несам го отразил то които го може си го може и без ръчни спирачки :P :P :P

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
                      smak4o написа:
                      поливай я с топла вода :D не може да не отразиш първия сняг :D
                      че кой каза че несам го отразил то които го може си го може и без ръчни спирачки :P :P :P
                      :D знам знам снощи и аз без ръчна :D днеска сигурно пак ще се ходи до чолаковци! Има ли навити?

Коментар

Къде е тоя полигон в Чолаковци?

Коментар

аз съм там... само кажете колко часът. ами намира се до фурната...

Коментар

coolboby написа:
                            Къде е тоя полигон в Чолаковци?
                            имам желание ама посмъртно не мога да ти го обесня :D по-добре някой от района да ти обясни.към 9.0 9.30 ще съм там с още една кола

Коментар

Току що от фейсбук разбирам,че японските коли били най-здрави,нямало какво да им се счупи и само за дрифт били направени.... Деева и италианските му мърши,за нищо не стават,само в бокса стоят и грам не се сучат Абе майтапа настрана,тая киша си евало работата Астричката служебната то де вътък няма ,а и кишалака не и дава да "диша" . Саше,как са савите,изкарвал ли си темпрата? Питам ,защото наистина от кола до кола,разлика бол...Моята мара в това време,с кирливите корморани си драпа,а служебната астма с чисто нови сави сложени миналата седмица,с дот 2010 и се пързаля все едно е на лед... То верно,че окачването и за нищо не става и двигателя хич вътък няма,ама и на мойта окачването е зле,пък не съм забелязвал така да се зори...Не че днес съм я изкарвал де,нали не е японка и не смея Но миналата зима не съм я спирал и не ме е подвеждала.
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Огромни благодарности на Ирфан Той си знае защо
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X