Честит първи сняг И със снега почнах да търся желязна джанта 14’’ някой не продава ли?Днес минах до сервиза на Митака, имаше едно весело сребристо пунто с 4 врати
Честит първи сняг И със снега почнах да търся желязна джанта 14’’ някой не продава ли?Днес минах до сервиза на Митака, имаше едно весело сребристо пунто с 4 врати
кога си идвал бе? що несе обади? това пунто е на колегата от автомивката
Днеска минах към обяд... видях твойто и другото пунто ... поогледах се ама не те видях никъде. Иначе влязох в гумаджииницата. Стабилно жулиха ракиика със салатка :D
Днеска минах към обяд... видях твойто и другото пунто ... поогледах се ама не те видях никъде. Иначе влязох в гумаджииницата. Стабилно жулиха ракиика със салатка :D
ми чи ко да праят хората в тоя бахър.днеска и вчера бях навън на студа , направо откачих...и пред нашия офис беше стъкло ...
хахаахх всички се пресъединихме към ракииката и салатката ама постепенно ко да прайш тряаа се топлим вътрешмо и не влезе в сервиза мааму сата да се видим да пием по кафенце нщо ала бала туй онуй
ко стааа тигри...голям студ ей , излизах тая вечер с колата и бях я паркирал за 5-6 4аса на един паркинг , умрях от студ после ей мамицата му... докато згрее ... тряя слагам нещо отпред на решетката да не ми изстодява тей двигателя , че като се спусках от мотела надоло . парно йок..ама то тей като караме фиати , а не мазди ...
Коментар