Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Ей честит първи сняг изроди!!! Каква убава ръчна изпънах на снега пред Шарков, а ви е още спите, бързо, че ще се разтопи.
    АЕ ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ И ОТ МЕНЕ кой спи е аз несам лягал цяла нощ то сняг има от 3 и половина :P :D :D :D :D :D :D

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
      кой спи е аз несам лягал цяла нощ то сняг има от 3 и половина :P :D :D :D :D :D :D
      И аз :D Тая сутрин бели мечки се разхождаха навън ..
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Честит първи сняг И със снега почнах да търся желязна джанта 14’’ някой не продава ли?Днес минах до сервиза на Митака, имаше едно весело сребристо пунто с 4 врати

Коментар

smak4o написа:
          Честит първи сняг И със снега почнах да търся желязна джанта 14’’ някой не продава ли?Днес минах до сервиза на Митака, имаше едно весело сребристо пунто с 4 врати
          кога си идвал бе? що несе обади? това пунто е на колегата от автомивката

Коментар

Зимата пак ни изненада, 3 коли и един тир бяха в канавката на първия завой след Шереметя, а от там нататък пътя беше стъкло...
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              Зимата пак ни изненада, 3 коли и един тир бяха в канавката на първия завой след Шереметя, а от там нататък пътя беше стъкло...
              хах и не само .. и един мой колега го изненада спряхме в един бордюр от неска му викат ДИ -кея на ЛЕДА :D :D
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз сутринта пък щях да вляза на работното си място през главния вход, а не през служебния

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  Днеска минах към обяд... видях твойто и другото пунто ... поогледах се ама не те видях никъде. Иначе влязох в гумаджииницата. Стабилно жулиха ракиика със салатка :D

Коментар

smak4o написа:
                    JacK`DanielS написа:
                    Днеска минах към обяд... видях твойто и другото пунто ... поогледах се ама не те видях никъде. Иначе влязох в гумаджииницата. Стабилно жулиха ракиика със салатка :D
                    ми чи ко да праят хората в тоя бахър.днеска и вчера бях навън на студа , направо откачих...и пред нашия офис беше стъкло ...
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

а.. нищо не съм казал. Даже им се зарадвах и каминката им беше набримчена и все пак е събота позволено е!!!

Коментар

smak4o написа:
                        а.. нищо не съм казал. Даже им се зарадвах и каминката им беше набримчена и все пак е събота позволено е!!!
                        да бе ясно . и аз не го казвам с лошо.и аз да съм да си жуля ракийката , какво да ми е . на билборда отгоре с патрончетохеАХеАХАЕх

Коментар

хахаахх всички се пресъединихме към ракииката и салатката ама постепенно ко да прайш тряаа се топлим вътрешмо и не влезе в сервиза мааму сата да се видим да пием по кафенце нщо ала бала туй онуй

Коментар

знам ли имаш ли нямаш ли работа. Аз даже не знам къде да вляза :D

Коментар

И аз днес опънах 2 пъти така хубави ръчни пред моето работно място...

Коментар

ко стааа тигри...голям студ ей , излизах тая вечер с колата и бях я паркирал за 5-6 4аса на един паркинг , умрях от студ после ей мамицата му... докато згрее ... тряя слагам нещо отпред на решетката да не ми изстодява тей двигателя , че като се спусках от мотела надоло . парно йок..ама то тей като караме фиати , а не мазди ...

Коментар

Working...
                                X