Аз малко не разбирам каква е идеята да го продадеш, все пак има климатик, а до колкото си спомням твоето нямаше, ама ти си знаеш.
Как каква - време е за японец :D Не съм го плащал това Пунто , само ми е поверено Затова писах ,че може да намина с него Мислех да продавам мойто и да взема това , но направо друг модел на лято Иначе е добро , хареса ми като изключим волана без бег и че няма хляб добруджа над жабката
акко има среща днеска може и аз да намина за малко митак от де са връщаше вчера? само седя и карам като пенсионер , гледам на огледалото някви ксенони се изнасят за изпреварване и за отрицателно време вкарвам втора и чакам ксеноните да ме изпреварят и да се залепям зад тях хаха ама като видях какво ме изпреварва и викам стига съм се правил на интересен :D
акко има среща днеска може и аз да намина за малко митак от де са връщаше вчера? само седя и карам като пенсионер , гледам на огледалото някви ксенони се изнасят за изпреварване и за отрицателно време вкарвам втора и чакам ксеноните да ме изпреварят и да се залепям зад тях хаха ама като видях какво ме изпреварва и викам стига съм се правил на интересен :D
одих до картала малко аз те сазрях още на завоя за Яворов и викам чеки да те резна хахахах мойта се чудеше за коя дружка да се хване че голямо заобикаляне на тия дупки безмалко да оцеля шахтата пред ВиК-то
Коментар