van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
_-`HaCkO`-_ написа:van_dal написа:Няма го Буги да разлайва кучетата Кога ще направим една срещичка, нищо не казвате, студено ли ви стана? Аз в четвъртък съм свободен, ако има навитаци да се организираме за нещо скромно?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Аз довечера съм на english пък в петък съм се разбрал да се видя с едно приятелче, ама може да се комбинирам някак и да направим една среща в петък, че като почнат празниците всеки ще е на някъде...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
*бах ва в торбите с тия турбаланиииии айде добри честито , и да тряя да направим една среща преди празниците . щото после чак догодина сигурно сме единствената група фиатаджии(от форума) които имаме толкоз торбаланчовци.... само нема да се плашункатеCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
хахахах ще ни познаете по патките (демек СССсссс...) или в някой случей по ГАРЕТ-а БОБО (ДОБО)- ай да ти е честита и да я храниш че инъче....Тедо- И на теб да ти е честито новото блу... хахахах Лъки Стар ви очаква за ревизия и консомативи....малеее колко имат да черпят... аз на другата збирка ще съм пеш щото ще поливаме колите!
Коментар
-
да на добо е мн добро да си го лъзга с кеф хареса ми мн дано да е по-здраво от групатамай ще наказва както е сток пък след доработките неискам и да мисляна тедо незнам какво да му кажа освен със здраве и късмет да си джитка и да почерпите че иначе на леденик ще ви накаже ивоне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Колега и тук положението не е много розовоuBoy написа:вече турбалан ли имаме .. баси кефа !!много безаварииниFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар