Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Няма го Буги да разлайва кучетата Кога ще направим една срещичка, нищо не казвате, студено ли ви стана? Аз в четвъртък съм свободен, ако има навитаци да се организираме за нещо скромно?
    братле стига е ае или неска или петък точно четвъртък съм на работа хаиде днеска да направим нещо еко меко

Коментар

нека турбо духовете бъдят с мен и довечара да се видим ...... ПЪТсССсС ПъТсСсс :D
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
        van_dal написа:
        Няма го Буги да разлайва кучетата Кога ще направим една срещичка, нищо не казвате, студено ли ви стана? Аз в четвъртък съм свободен, ако има навитаци да се организираме за нещо скромно?
        братле стига е ае или неска или петък точно четвъртък съм на работа хаиде днеска да направим нещо еко меко
        айде петък 21ч ..., стадиона / ЕКО ? че да могат да разберат повечко хора пък и да минат тия празници малко покрай тия декемврита лудница ...,
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз довечера съм на english пък в петък съм се разбрал да се видя с едно приятелче, ама може да се комбинирам някак и да направим една среща в петък, че като почнат празниците всеки ще е на някъде...
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Днес също е празник На следващата сбирка може да дойда с другия звяр ако има номера
            Прикачени файлове
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ъ ти какво още едно пунто ли си взел? Честит празник на студентчетата!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                Прикачени файлове
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  да ти е честит турбаланина брат.., да си го лъзгаш безавариино и само да са чува сссССс с
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

вече турбалан ли имаме .. баси кефа !!много безавариини
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

*бах ва в торбите с тия турбаланиииии айде добри честито , и да тряя да направим една среща преди празниците . щото после чак догодина сигурно сме единствената група фиатаджии(от форума) които имаме толкоз торбаланчовци.... само нема да се плашункате
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

хахахах ще ни познаете по патките (демек СССсссс...) или в някой случей по ГАРЕТ-а БОБО (ДОБО)- ай да ти е честита и да я храниш че инъче....Тедо- И на теб да ти е честито новото блу... хахахах Лъки Стар ви очаква за ревизия и консомативи....малеее колко имат да черпят... аз на другата збирка ще съм пеш щото ще поливаме колите!

Коментар

да на добо е мн добро да си го лъзга с кеф хареса ми мн дано да е по-здраво от групатамай ще наказва както е сток пък след доработките неискам и да мисляна тедо незнам какво да му кажа освен със здраве и късмет да си джитка и да почерпите че иначе на леденик ще ви накаже иво
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

работа вав тарново

извинявам се колеги ама ако някои знае някаква работа или е чувал някои да тарси работници вав фабрика или някаде другаде ако може да ми каже аз сам от град елена и тука си е ебало фара нема работа мисля да се пренасям кам вас благодаря предварително поздрави на всички

Коментар

Колега и тук положението не е много розово
                              uBoy написа:
                              вече турбалан ли имаме .. баси кефа !!много безавариини
                              Е преди нямахме ли :D Присъединявам се към пожеланието Иначе тоя синия звяр е за продажба . Блазнеше ме заради климатика и други работи , но много разходи , че е нов внос , пък и е зима Може да го поразтъпча някой ден . Няколко дни ми се струва ,че засичам на Младен колата на съседната улица , а то се оказа , че имала близнак :D Само че с една гадна лепенка отпред..
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо колко пари ще му искаш на това Пунто?

Коментар

Working...
                                X