Няма го Буги да разлайва кучетата Кога ще направим една срещичка, нищо не казвате, студено ли ви стана? Аз в четвъртък съм свободен, ако има навитаци да се организираме за нещо скромно?
братле стига е ае или неска или петък точно четвъртък съм на работа хаиде днеска да направим нещо еко меко
Няма го Буги да разлайва кучетата Кога ще направим една срещичка, нищо не казвате, студено ли ви стана? Аз в четвъртък съм свободен, ако има навитаци да се организираме за нещо скромно?
братле стига е ае или неска или петък точно четвъртък съм на работа хаиде днеска да направим нещо еко меко
айде петък 21ч ..., стадиона / ЕКО ? че да могат да разберат повечко хора пък и да минат тия празници малко покрай тия декемврита лудница ...,
Аз довечера съм на english пък в петък съм се разбрал да се видя с едно приятелче, ама може да се комбинирам някак и да направим една среща в петък, че като почнат празниците всеки ще е на някъде...
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
*бах ва в торбите с тия турбаланиииии айде добри честито , и да тряя да направим една среща преди празниците . щото после чак догодина сигурно сме единствената група фиатаджии(от форума) които имаме толкоз торбаланчовци.... само нема да се плашункате
хахахах ще ни познаете по патките (демек СССсссс...) или в някой случей по ГАРЕТ-а БОБО (ДОБО)- ай да ти е честита и да я храниш че инъче....Тедо- И на теб да ти е честито новото блу... хахахах Лъки Стар ви очаква за ревизия и консомативи....малеее колко имат да черпят... аз на другата збирка ще съм пеш щото ще поливаме колите!
да на добо е мн добро да си го лъзга с кеф хареса ми мн дано да е по-здраво от групатамай ще наказва както е сток пък след доработките неискам и да мисляна тедо незнам какво да му кажа освен със здраве и късмет да си джитка и да почерпите че иначе на леденик ще ви накаже иво
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
извинявам се колеги ама ако някои знае някаква работа или е чувал някои да тарси работници вав фабрика или някаде другаде ако може да ми каже аз сам от град елена и тука си е ебало фара нема работа мисля да се пренасям кам вас благодаря предварително поздрави на всички
вече турбалан ли имаме .. баси кефа !!много безавариини
Е преди нямахме ли :D Присъединявам се към пожеланието Иначе тоя синия звяр е за продажба . Блазнеше ме заради климатика и други работи , но много разходи , че е нов внос , пък и е зима Може да го поразтъпча някой ден . Няколко дни ми се струва ,че засичам на Младен колата на съседната улица , а то се оказа , че имала близнак :D Само че с една гадна лепенка отпред..
Коментар