Irfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
ако това е станало,когато си мисля,няма как да е писано във вестника...Предполагам е станало днес ...малко след обяд. Имаше тир-цистерна и голф спрени в средата на кръгово. Линейка нямаше като минавахме,огънати ламарини не видяхме и ни стана чудно,защо тогава има патрулка и стояха там поне 40 минути. Офф деева,това кръгово ако и вече човешки живот си отишъл на него,не знам какво да кажа... Да го изринат и толкова,то ебати...всеки ден по няколко катастрофи има там. То и малоумниците карат както им дойде,ама и това пък ,който го е мислил,само се е чудел как да повлече парите,без да свърши нещо. Сега тапата в час пик там дори е по-голяма отколкото преди със светофарите,а на всичкото отгоре на практикер на кръга няма никаква видимост ...а идващите от краков обикновено трябва да отнемат нечие предимство,за да минат изобщо някога Къде точно е станало това? Там на кръговото или на пътния възел?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
това на кръговото и аз го видях , и до колкото мернах на голфа му беше извадена бронята от дясната страна, предполагам се е чукнал в циментовоза.Трагичната случка е станала предния ден около 8и30 на детелината срещу МЕТРО ама все още нищо не се е уло и нищо не е сигурно иначе .. Де сте уе Негриииии, що не пишетеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар