Irfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
ако това е станало,когато си мисля,няма как да е писано във вестника...Предполагам е станало днес ...малко след обяд. Имаше тир-цистерна и голф спрени в средата на кръгово. Линейка нямаше като минавахме,огънати ламарини не видяхме и ни стана чудно,защо тогава има патрулка и стояха там поне 40 минути. Офф деева,това кръгово ако и вече човешки живот си отишъл на него,не знам какво да кажа... Да го изринат и толкова,то ебати...всеки ден по няколко катастрофи има там. То и малоумниците карат както им дойде,ама и това пък ,който го е мислил,само се е чудел как да повлече парите,без да свърши нещо. Сега тапата в час пик там дори е по-голяма отколкото преди със светофарите,а на всичкото отгоре на практикер на кръга няма никаква видимост ...а идващите от краков обикновено трябва да отнемат нечие предимство,за да минат изобщо някогаКъде точно е станало това? Там на кръговото или на пътния възел?
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
това на кръговото и аз го видях , и до колкото мернах на голфа му беше извадена бронята от дясната страна, предполагам се е чукнал в циментовоза.Трагичната случка е станала предния ден около 8и30 на детелината срещу МЕТРО ама все още нищо не се е уло и нищо не е сигурно иначе .. Де сте уе Негриииии, що не пишетеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар