Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mimo_8 написа:
    Буги тука и аз се засягам. Брат това, че не идвам на срещи не означава че нямам пари. Имам ама просто при мисълта че ти ще си там и как да дойда
    Ти беше засечен днес на моята улица , до църквата/училището :D
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Вече ми се повръща от излишна простотия. Айде да се спрете вече, че ставаме за смях. Ако имаме да си кажем нещо да го направим лице в лице, макар и това да е излишно!!! Не го казвам с лошо чувство, нямам никого предвид, нищо лично!

Коментар

е ние си му го казваме но нали е "най-умния"
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

the_biggy написа:
          Irfan написа:
          аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
          Аз гладен не ходя, няма и да ходя скоро.. ма нали са сещаш, че може да свети лампата, ама винаги си обикалям.. а има хора у форума да не казвам работят и пак не идват по срещи шот няят пари.. тогаз ко прайм ?
          буги засягаш няколко човека у форума.. п.с. Предполагам, че знаеш .. тоест сигурен съм, че знаеш, че не е добре да се карам на резерва винаги знаеш защо нали ?
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            mimo_8 написа:
            Буги тука и аз се засягам. Брат това, че не идвам на срещи не означава че нямам пари. Имам ама просто при мисълта че ти ще си там и как да дойда
            Ти беше засечен днес на моята улица , до църквата/училището :D
            Да бях в една колежка на гости и нямаше къде другаде да си уставя звяра :D :D :D

Коментар

да довърша де като се замисля , да нямаш и мен на предвит за къде не ида на срещи ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ще се въздържа от коментар по темата за парите.......съгласен съм с Бобито!!!няма смисъл да дълбаем повече...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

the_biggy написа:
                  Irfan написа:
                  аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
                  Аз гладен не ходя, няма и да ходя скоро.. ма нали са сещаш, че може да свети лампата, ама винаги си обикалям.. а има хора у форума да не казвам работят и пак не идват по срещи шот няят пари.. тогаз ко прайм ?
                  много ми е интересно паралеса как ще реагира на това изказване (нищо лично) просто някак си буги не мисля че точно ти можеш да претендираш с пари коли жени или с нещо такова да се хвалиш не мисля че има с какво .. при положение че ти си едно мамино синче което го издаржят мама и тати на 22 години ... РЕАЛ ЛАЙФ като видиш какво тогава почни да си даваш мнението за това кой идва и кой не.. ! !
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

mimo_8 написа:
                    Да бях в една колежка на гости и нямаше къде другаде да си уставя звяра :D :D :D
                    А по-малка сестра няма ли тази колежка Хихихи
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

s00rry написа:
                      the_biggy написа:
                      Irfan написа:
                      много ми е интересно паралеса как ще реагира на това изказване (нищо лично) просто някак си буги не мисля че точно ти можеш да претендираш с пари коли жени или с нещо такова да се хвалиш не мисля че има с какво .. при положение че ти си едно мамино синче което го издаржят мама и тати на 22 години ... РЕАЛ ЛАЙФ като видиш какво тогава почни да си даваш мнението за това кой идва и кой не.. ! !
                      Роскааа те твойте па големи убавици бе тая сегашната ти е 4 годишна по - малка от тебе.. а аз работа съм видял и още виждам и не се притеснявам, че мама ми дава шот и доста др от форума са така, така че не вари пак да ми са прайш.... ти шот претендираш с бегачка коят знаят как да я настроят видяхме как Саксото кога го би... искаш ли да ти кажа, че по принцип саксото още в старта тряя си го зел.. ама айде... ти кат претендираш с пари се са обаждаш да ти носим бензин нали... аз понеже съм беден и пак си обикалям нали Пиша под това мнение, защото то беше докладвано.Ако трябва да налагам предупреждения, трябва да ви предупредя половината в тази тема.Спирайте личните нападки и иронични подмятания!1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модератор
                      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аре престани бе... гледай си керливата мазда , гледай си мацката , гледай си който си искаш , стига си ругал, че ме ядосваш вече
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Това какво общо вече има с ФФБ?

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            mimo_8 написа:
                            А по-малка сестра няма ли тази колежка Хихихи
                            ах ти мръсникооооо...

Коментар

the_biggy написа:
                              s00rry написа:
                              the_biggy написа:
                              Irfan написа:
                              Роскааа те твойте па големи убавици бе тая сегашната ти е 4 годишна по - малка от тебе.. а аз работа съм видял и още виждам и не се притеснявам, че мама ми дава шот и доста др от форума са така, така че не вари пак да ми са прайш.... ти шот претендираш с бегачка коят знаят как да я настроят видяхме как Саксото кога го би... искаш ли да ти кажа, че по принцип саксото още в старта тряя си го зел.. ама айде... ти кат претендираш с пари се са обаждаш да ти носим бензин нали... аз понеже съм беден и пак си обикалям нали
                              за хубавицата е хубава спор няма и копче неможеш да кажеш , аз нямам майка която да ми определя с колко годишни да ходя и какви професии да имат ! АЗ СИ ГИ ИЗБИРАМ АЗ ест ама кво ти ги обеснявам на тебе тия неща ХАЙ-ЛАЙФА.. така ли саксото кога съм го бил ами и всички видяха иво като сложи трета как те подмина кат пътен знак ама.. кога ще си го признаеш незнам и как можеш да казваш на черното бяло ?? ??? още
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да роската е много прав буги земи се позамислипък на боби май му се повръща от нещо друго не от наща простотия
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X