mimo_8 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитахапък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
знаеш защо нали ?
Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:mimo_8 написа:Буги тука и аз се засягам. Брат това, че не идвам на срещи не означава че нямам пари. Имам ама просто при мисълта че ти ще си там и как да дойда
Коментар
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитахапък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитахапък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
тая сегашната ти е 4 годишна по - малка от тебе.. а аз работа съм видял и още виждам и не се притеснявам, че мама ми дава шот и доста др от форума са така, така че не вари пак да ми са прайш.... ти шот претендираш с бегачка коят знаят как да я настроят видяхме как Саксото кога го би... искаш ли да ти кажа, че по принцип саксото още в старта тряя си го зел.. ама айде... ти кат претендираш с пари се са обаждаш да ти носим бензин нали...
аз понеже съм беден и пак си обикалям нали
Пиша под това мнение, защото то беше докладвано.Ако трябва да налагам предупреждения, трябва да ви предупредя половината в тази тема.Спирайте личните нападки и иронични подмятания!1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модератор
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:s00rry написа:the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитахапък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
тая сегашната ти е 4 годишна по - малка от тебе.. а аз работа съм видял и още виждам и не се притеснявам, че мама ми дава шот и доста др от форума са така, така че не вари пак да ми са прайш.... ти шот претендираш с бегачка коят знаят как да я настроят видяхме как Саксото кога го би... искаш ли да ти кажа, че по принцип саксото още в старта тряя си го зел.. ама айде... ти кат претендираш с пари се са обаждаш да ти носим бензин нали...
аз понеже съм беден и пак си обикалям нали
ест ама кво ти ги обеснявам на тебе тия неща ХАЙ-ЛАЙФА.. така ли саксото кога съм го бил ами и всички видяха иво като сложи трета как те подмина кат пътен знак ама.. кога ще си го признаеш незнам и как можеш да казваш на черното бяло ?? ??? още
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар