няма да мога...имам 10 лв,срам не срам за толкова ще заредя (винаги ми е било смешно да зарежда някой за под 20,ама ей го на...) ,че ми требе колата. Оф дано след Нова година успея да си стъпя на краката,че съм от два месеца във "финансов нокаут" Дано се съберете,че бяхме позабравили какво е "среща"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Ирфане ходи ти май да си до контейнера не е лошо да смениш длъжноста си... що се отнася... давах ти касетофони чудеса...мерси не каза , а ся да ми прайш на пук не вари ... не мислиш ли ?Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
оки и аз съм навит...Буги ти къде се слагаш бе... ???който не кара фиат няма да идва на нашите срещи. ареееееееееее---------------------------- Сашка ти нали си продаваше колата ???? Малко тъпо изкаване братле ... то така стана че вече няма срещи, е има 2-3 на година няма смисал да се прецакват приятелства заради глупости ..... аи ко след 2-3 години като си продадем колите няма да се виждале ли ? ша са гледаме на криво ? да знам дали да продавам фиата.....dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладенMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
Коментар
-
the_biggy написа:Irfan написа:аре бе буги ти не изяде ли половин кутия сладко на ЕКО дори имаше хора дето не си опитаха пък професията поне я имам а ти какво имаш мама ли да дава левчета че да обикаляш по улиците ( винаги на лампа)пък и да събирам боклука не ме есрам ако тебе те е ходи гладен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар