Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днеска последно гонки едно др а у колко часа ?
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ако ша има гонки и аз ида!
      Fast and Wild!!!

Коментар

И аз съм за да се видим в неделя, ама зависи колко рано ще се разберете, ако е след 3 може да успея и аз.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
          И аз съм за да се видим в неделя, ама зависи колко рано ще се разберете, ако е след 3 може да успея и аз.
          оки и аз съм навит...Буги ти къде се слагаш бе... ???който не кара фиат няма да идва на нашите срещи. ареееееееееее
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
            fabregas написа:
            В неделя ще се събшрате ли? Да намина да ва видя, че май стана година от последното ми идване
            ами да защо не ???а бе нерези в неделя ше бутнем ли една ранна збирка да видим ко прай дряновския бек хахахахах (шегувам се за бек-а) ейтака към 4-5 на стадиона а?
            ако има навити пък може ние да се разходим до дряново да покараме каручките Фиати...

Коментар

the_biggy написа:
              Последно днес или утре ще има сбирка ,да знам да доида и аз с печката
              Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново

Коментар

pipkata написа:
                the_biggy написа:
                Последно днес или утре ще има сбирка ,да знам да доида и аз с печката
                утре следобед , следи темата за подробности

Коментар

Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                    Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...
                    така както си тръгнал да разправяш своите глупости и на кафе ще ходим без тебе.... инъче просто ме дразниш с твоята велика кола... малко или много и аз се засягам... до вчера какво караше бе батка.. пунто нали... еми не върви малко.утре колко часа ? 16 часа искате ли ?

Коментар

SilenceR написа:
                      the_biggy написа:
                      така както си тръгнал да разправяш своите глупости и на кафе ще ходим без тебе.... инъче просто ме дразниш с твоята велика кола... малко или много и аз се засягам... до вчера какво караше бе батка.. пунто нали... еми не върви малко.утре колко часа ? 16 часа искате ли ?
                      саше дайте да малко по късно поне 17ч да имам време че съм на работа да мога да дойда и аз мерси
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Айде утре 17ч. на Стадиона!!!

Коментар

оки 17 часа да е

Коментар

там съм
                            Fast and Wild!!!

Коментар

17ч. и аз съм там
                              N/A

Коментар

и аз съм там
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X