Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами сега някой трябва да си подкове конете друг ще ги нахрани трети ше ги смени (с италиански) а такива като мен ще трябва да ги събуди :D
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Добре бе каде видяхте Иво да ме бие.. аз не съм тренирал стартове с моята все още , а Иво печели от къса кутия, а и нали викате че тоя мотор бил бутан до света 100 коня.. моя е 88 ко искате толкоз не знам... а и Иво не можа да вкара 3-та да.. то глух ще чуе, че не можа, аз що вкарах сичките без грешка не знам... та... Иво дори и да я беше вкарал варяхме кантар.. а Ирфане има клип колко много падаш, така че.....................
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Еее въздържам са от коментар ама ме издразвам на всеки твой пост в който показваш колко си над другите или се орпавдаваш.. аз оправдания не съм давал с 3тата скорост че паднах , докато ти си перфектен и заради това ме би .. поклон ! Нека обаче да гледаме реално на нещатата, както ти обикновенно гледаш когато си засегнат .. относно кутията ми .. разлиакта в предавките или по-късата скорост ми е 5та.. ако не вярваш бърз пример можеш да видиш примерно тук http://punto.hit.bg/teh.html относно бутанията по двигателя .. какво и да е бутано в моя кош определно вмоемнта не е 100 коня.. даже и спортен филтър нямам. Реалноста в гонките беше 1ва тръгваш стотни преди мен ( Тедо може да пусне клип ) след което от това което гледах отвътре преди да превключа на 2ра си вече точно до моята врата.. Демек калник напред съм само от 1ва .. на втора много бавно застана не зад мен но до задницата ми .. 3та.. аз не я вкарах и ме изяде .. застанах до задния ти калник и тва почти до края.. На обратно .. Ти свири там резултатите бях даже още по лоши от 1вата гонка .. до 3та вече бях цяла кола пред теб. на 4та се прибрах в твоето платно Голфаджията да мине .. Е тва е моята гледна точка и нещата не са кантар защотот сравняваме общо взето еднакви коли като по данни ти ме водиш с някой друг кон.. при това положения победа дори и с броня напред си е победа за по добрата бегачка.Ако аз съм кантар с теб , то и ирфан с мареята на Газ е кантар с теб защотот фашата разлика също не беше фрапиращаПо предния ти пост където си написал "с Иво се видя.. ако сме на прав път" демек с много падам ако сме по завои падам с много, или ?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

само да кажа... ирфан падаше преди от спортинга (демек от моя мотор дето ся е на Иво) Спортинга падаше от ХГТ с една кола биеше 320 БМВ компакт на заддба броня, астра 1.6I, и др.само незнам Иво кога е тренирал стартове хахахах пък ти адаш нали си в тая секта на семкаджиите и на големите бегачки все си чувал как се тръгва и си го тренирал някога ейтака да пробваш... затова недей да ревеш...ако искаш иво да те бие с много само трябва да му загатна някой неща и повярвай ми ще се опира и на коли с същите килограми и то над 100 коня!!! стига Иво да има интерес и финансова вазможност и ще насича...ей голямо чепкане ей... то се вижда на клиповете кой потелгя пръв тоя с тренировките хахахаахявно сигурно от скърцащата ролка нее варвяла маздата тряаа да идеш в специализиран сервиз на мазда да ти я сменят с ултра мега супер инстреоментите че инъче ше имаш проблеми хахахаха...недей говори така бе Адаш за тоя мотор не му трябват никви специални инстроменти трбва ти клиу4 12,14 и 10 и си готов... незнам кой те е излъгал ама явно доста си повярвала хахахах

Коментар

Ирфан със семеен автомобил комби на газ,Иво с малолитражка 1.1+ Нито спортен филтър има , с генерацията от 1.1 . Иначе е много бутан, сменил е консумативите и една гарнитурка Че няма някоя Алфа 33-ка , както е 1.4 , както е 1 вал , както е 8 клапана , карбуратор , същите години,коне и кила и да е в добро здраве, ще сипва с големия черпак Клиповете не се получиха , но се вижда идеята . Ванката намери кога да пресича http://www.4shared.com/video/xibWMTs...cture_955.html
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Ирфан със семеен автомобил комби на газ,Иво с малолитражка 1.1+ Нито спортен филтър има , с генерацията от 1.1 . Иначе е много бутан, сменил е консумативите и една гарнитурка Че няма някоя Алфа 33-ка , както е 1.4 , както е 1 вал , както е 8 клапана , карбуратор , същите години,коне и кила и да е в добро здраве, ще сипва с големия черпак Клиповете не се получиха , но се вижда идеята . Ванката намери кога да пресича http://www.4shared.com/video/xibWMTs...cture_955.html
              хьахьахах тедо ме разби но е адски прав !! тая маздичка ще се чуди коя ролка да и прескръцне от болка...
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

оффф ша ва удера всичките , престанете да си мерите пишките . щото ставаме банални с едно и също , едно и също.......единия вика едно , 2-я аа не тей.луд ли си , 3-я казва незнам си какво 4-я няма мнение. аз до сега съм си мълчал , ама взех да се дразня от някви плоски коментари... какво само са ругаете тукаотивате пускате са , който бил бил. който е паднал , паднал е .. голяма работа... Иво не включил 3-та ми ся тей станало... после пък дръпнал бугито и веднага се почва спора , ама не е тей незнам си какви ролки и ремаци и пу*ки ма*ни.... ам ако ще се оправдава някой , по-добре да не се пуска изобщо....
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

абе къде сте вие къде е буги той си обслужва колата в наса нали е космически кораб и ако на буги ролката скърца то моя двигател е леш но и той го знае затова се пуска с парахода аз досега никого не съм ударил пускам се за шоуто
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Довечера ще се събираме ли?

Коментар

не сега ще чакаме буги да смени конете с европейскиhttp://forums.hondabg.com/lofiversio...200.htmlмай някой не го искат в хонда форума а и го разконсперираха набързо

Коментар

Irfan написа:
                        не сега ще чакаме буги да смени конете с европейскиhttp://forums.hondabg.com/lofiversio...200.htmlмай някой не го искат в хонда форума а и го разконсперираха набързо
                        Аз съм ходил на тая среща отдавна... и има точно само 1 печен, който за 10 години е имал над 30 Хонди.. е на него ЕВАЛА му дадох на пича та за Иво... нататъка съм казал др гонки, за ся тука да лайте и да чешите, че др не можете и без това

Коментар

SilenceR написа:
                          оффф ша ва удера всичките , престанете да си мерите пишките . щото ставаме банални с едно и също , едно и също.......единия вика едно , 2-я аа не тей.луд ли си , 3-я казва незнам си какво 4-я няма мнение. аз до сега съм си мълчал , ама взех да се дразня от някви плоски коментари... какво само са ругаете тукаотивате пускате са , който бил бил. който е паднал , паднал е .. голяма работа... Иво не включил 3-та ми ся тей станало... после пък дръпнал бугито и веднага се почва спора , ама не е тей незнам си какви ролки и ремаци и пу*ки ма*ни.... ам ако ще се оправдава някой , по-добре да не се пуска изобщо....
                          абе да вземем да се пуснем двамата,да им сипем с черпаците хгт-та,японки,китайки и кви ли още не и да млъкват ))))))))))))) На мен ми тряябва само една кола хенди кап,че да избълва комина и после да се дави отзаде който е
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

е ти Ице с мареата ще ме биеш.аз нямам шанс срещу никой от тука.Иво с 1.1-то ме минава почти... какво остава за другите двигатели евентуално може със Ситроена нещо да се измисли , ама нз кога :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ко става уе дебелаци
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Някой нещо или за довечера... той Добо ми звъня вика да се организираме нещо...

Коментар

Working...
                                X