Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

smak4o написа:
    ще има ли нещо днеска? към колко? и къде? :D
    21часа ще се сабираме на ЕКО !! по късно ще дирижираме нагоре към леденик
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

21ч. съм там само гледай да не излъжеш че ... )
      N/A

Коментар

и аз ще дойда!

Коментар

и аз ще дойда някой друг ще идва ли???

Коментар

гонката на вечерта ще е бугито срещу ИВО !

Коментар

Бугито ще се гони за сега само с Ирфан, че само на него съм обещал от толкова време... а за Иво нататъка съм преценил... Добо се интересува ще идва ли Ван дала да го биел
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ий ще ма изядете значи за спорта ще се пусна с бугито ама може и 4-те коня отгоре на бугито да ме наиграят а междодругото ще има ли там и други гонкаджии освен нас ?
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Росене звънни ми преди да тръгнете нагоре към Леденик да се присъединим, пък и да стане по-интересно. Ще докарам 2 алфи 156 да си замерите турбо кошарите. Пък може и да минем през ЕКО-то ако ни искате обаче.

Коментар

||Davide|| написа:
                    Росене звънни ми преди да тръгнете нагоре към Леденик да се присъединим, пък и да стане по-интересно. Ще докарам 2 алфи 156 да си замерите турбо кошарите. Пък може и да минем през ЕКО-то ако ни искате обаче.
                    малко ти нямам номера брат ... не го записах предния път

Коментар

И аз ще съм на линия, ама само като зрител! Добри да си гледа работата, аз щях да имам повече успех срещу 5-ка на Росен, отколкото срещу него, вариатора мамата си трака...
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ам аз като съм 1200 кг и 75 коня на газ ского да се пускам а ??!?!? хахахахахахах
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

||Davide|| написа:
                          може да са кошове ама са турбо!!! ващте като са кошове кво нищо повече (прахосмукачки)дай данесе обиждаме а?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            ||Davide|| написа:
                            може да са кошове ама са турбо!!! ващте като са кошове кво нищо повече (прахосмукачки)дай данесе обиждаме а?
                            Хаха нещо много се палиш, по-спокойно Казах го ей така без лоши чувста.

Коментар

ето я японската безтрашна сила дето 140 коня ги няма за нищо ... [19:01:37] _-`HaCkO`-_: ti 6te se goni6 li ??[19:01:40] _-`HaCkO`-_: s koi ?[19:01:49] Boggieman: mai samo s irfan ako idi[19:05:11] _-`HaCkO`-_: aha[19:05:14] _-`HaCkO`-_: ami ivo[19:05:15] _-`HaCkO`-_: ?[19:05:19] _-`HaCkO`-_: nqma li da idi[19:05:25] _-`HaCkO`-_: da se zdyrpatr [19:11:13] Boggieman: a ne[19:11:14] Boggieman: az iskam[19:11:18] Boggieman: samo s irfan za sq[19:12:05] _-`HaCkO`-_: 6to ?[19:12:17] Boggieman: mi taka sym re6il[19:12:51] _-`HaCkO`-_: dan tai strah danete drypne ?[19:13:01] Boggieman: ne[19:13:02] Boggieman: ama[19:13:05] Boggieman: sym sys zimni gumi[19:13:08] Boggieman: i ne iskam da gi habq mn mn[19:13:11] Boggieman: a i ne sym smenil[19:13:11] Boggieman: remak i rolka[19:13:17] Boggieman: i mn mn ne q karam silno[19:13:23] Boggieman: 6ot rolkata sa 4uva[19:13:25] Boggieman: i skoro 6a q smenqm

Коментар

||Davide|| написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                ||Davide|| написа:
                                Хаха нещо много се палиш, по-спокойно Казах го ей така без лоши чувста.
                                хахаха споко бе несе паля отговарям ти на поста за кво ми е да се карам с хората като после ше пием лимонада заедно Ей като хиени сте значи... Бугито го съсипахте човечеца тцтцтцт

Коментар

Working...
                                X