Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the_biggy написа:
    Росене само да не е като онова зеленото Пунто дет много го фали, а накрая нищо особено не беше.. дано този път тоз с музиката да е по - яко...
    абе ти и толкова нямаш така че не те знам кви са ти претенциите ... спойно само едното му говорителче струва колко маздичката така че има музика не е кот да няма щом в БГ са го признали ... значи сигурно има защо
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз за другата седмица в четвъртък съм на линия, а в петък едва ли, ако искате да се съберем тогава?
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

s00rry написа:
        the_biggy написа:
        Росене само да не е като онова зеленото Пунто дет много го фали, а накрая нищо особено не беше.. дано този път тоз с музиката да е по - яко...
        абе ти и толкова нямаш така че не те знам кви са ти претенциите ... спойно само едното му говорителче струва колко маздичката така че има музика не е кот да няма щом в БГ са го признали ... значи сигурно има защо
        само предния ми капак прави колкото цялата ти кола, ама нищо .. да не говорим , 4е само желязото ми на фара прави колкот цялата ти застраховка, ама нищо нали.. по отделно няма да казвам колко струват, че на части прави май колкот 2 твой коли, така че тихо...
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Не желая да бъда защитник на никого предпочитам да бъда буфер...за тва престанете !!!

Коментар

мале мале и аз се засегнах тука, буги ки са тея приказки от тебе е купи си няква мазда и зе да нареждаш вече кое колко струва по спокоино е !

Коментар

абе буги ти космически кораб ли караш данеби да си от НАСА
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

АаахХАХХАХХХха бугиии на купето капака струва поне колко 4-5 меаздички ама доста запазени 2800ЕВРО !!!!!фара 1200 ЕВРО
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

шшшш бабу http://www.bodycar.bg/Parts.aspx?Cat=MAZDA&Group=0925 400 лв ти е целия капак чисто нов , каде тръгна даго сравняваш със цялото пунто далече далече си от тези цифри наиш ли още колко по 400 трябва да сложиш че да стигнеш пунтака !буги зимата маздите ли те возиха до полигона или ефтините фиати и буги ако не ти е приатно не е задалжително никой не е вързан насила там да идваш и да рубтаеш постоянно, има и мазда форуми също

Коментар

s00rry написа:
                    шшшш бабу http://www.bodycar.bg/Parts.aspx?Cat=MAZDA&Group=0925 400 лв ти е целия капак чисто нов , каде тръгна даго сравняваш със цялото пунто далече далече си от тези цифри наиш ли още колко по 400 трябва да сложиш че да стигнеш пунтака !буги зимата маздите ли те возиха до полигона или ефтините фиати и буги ако не ти е приатно не е задалжително никой не е вързан насила там да идваш и да рубтаеш постоянно, има и мазда форуми също
                    Никой не ругае, ама ти някога прекаляваш с твойте преценки мисля.. и хич не ти е на нивото да говориш такива приказки.. но нормално за възраста ти..
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

оффффф стига сте се чепкали...
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

the_biggy написа:
                        s00rry написа:
                        Никой не ругае, ама ти някога прекаляваш с твойте преценки мисля.. и хич не ти е на нивото да говориш такива приказки.. но нормално за възраста ти..
                        хьахах лелелелел кво ли изобщо ти и пиша даже

Коментар

Абе какво става тука, що само се дърлите :D Аааа....Бугито ходи си отвори мобилето и виж колко маздички излизат като твоята до 1000лв. и то в прилично състояние, не че аз или другите караме кой знае какво, ама все пак не пишем глупости. А между другото ползвай и другата част на форума, че като гледам си направил 500 мнения само в темата за срещи, аз се чудя защо се сме на първа позиция
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

айдее и Ванката го подкара тцтцтцт ай стига сте се яли бааааааааааа хахаах Буги да взема да ти дам една емблема на ФИАТ да я лепнеш на капака а? може даже да бутним конете нагоре ако ти дам и емблемата спортинг хахахах базиакм се бе несе пали... айде утре да ударим една среща на ОМВ или "ЕКУ" ко ще кажете аааааа ейтака към 8-9???

Коментар

След Стъклен дом може ли?

Коментар

coolboby написа:
                                След Стъклен дом може ли?
                                ахахахахахаха Може да се съберем в 20.00 в мола и в кафето да гледаме стъклен дом ахахахаха Буги,брат ставаш смешен вече...Забрави май какво караше допреди два месеца Типично по български,пффффАко някой има пари да се мята в дълбокото...класика!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60960
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X