Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

никой не е писал начи се отлага
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ае сички са мноо зле първо да се сабираме после никой не пише еми и аз няма пиша повече е.ал сам му мамата !

Коментар

откакто се събирате когато ви падне по трима,четирима,така се получи...не упреквам никой,просто преди се събирахме в ден и час,сега някой му хрумва нещо за след два часа и айде...не става така,колко хора ще прочетат за два часа темата? Ми примерно аз се прибирам и гледам ,че сте се разбрали за след половин час...ами извинявам се,ама няма с работния гащеризон да дойда,трябва да се изкъпя,имам си малко работа в дома и как да дойда?...давам го за пример само ,вероятно повечето си имат по нещо планирано вече
        ex.Мареа ТД100

Коментар

да паралеса е права ако искате да разберете митака какво има на вратите на пунтото прочетете последният му пост в неговата тема в тунинга :D
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
            да паралеса е права ако искате да разберете митака какво има на вратите на пунтото прочетете последният му пост в неговата тема в тунинга :D
            ще го има още малко само да поясня че нее на вратите ами на задния панел...

Коментар

момчета другата седмица очакваме един много силен гост от благоевград , който ще се връща от орлин в софия ще ходи да си настройва колата там и ще остане да спи тук .. става дума за четвъртък или петък един от двата дена ... става дума за пунтото с "много" музика на тунинг феста едно синио с граунд зерота сега ще става към 220 коня .. след настройките. Който иска ето повод хем да видим една хубава кола хем да се саберем да се видим часа ще е по късен към 21:00 предполам за деня ще се доуточним през седмицата да го имате в напредвид четвъртък или петък
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ам аз съм на линия айде да не изложим града ама където се събираме да си резервираме всичките маси и столове
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  ам аз съм на линия айде да не изложим града ама където се събираме да си резервираме всичките маси и столове
                  незнам 1=во да видим колко ще сме кво що ... и тогава ама да не е на екото че там олелия може в малл ... че там по широко ама пък няма се чуваме..

Коментар

Те в ЕКО претръпнаха вече Свикнаха

Коментар

coolboby написа:
                      Те в ЕКО претръпнаха вече Свикнаха
                      въпрова е че няма се саберем там..

Коментар

Айде вече съм горд собственик на Фиат Стило Зелен металик , 5 врати ...Задно ... блокаж .... много върви 1:43
                        Прикачени файлове
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

страхотен подарък наистина!!!Ама защо не го снима на макро отблизо и да видим колко хора ще се заблудят
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Помислих си го Иначе ми хареса на мен Почувствах се отново млад
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Помислих си го Иначе ми хареса на мен Почувствах се отново млад
                              еее ти пък ще кажеш ,че си на 100 години.ние другите тогава как тряя да се чустваме :D Тигри една среща да направим днес ако искате?... утре няма да мога.(едно време нали беше само неделята срещата)даже предлагам да идем да пием бира някъде евтинийка дето има , както веднъж едно УНО направихме !
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Росене само да не е като онова зеленото Пунто дет много го фали, а накрая нищо особено не беше.. дано този път тоз с музиката да е по - яко...
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X