никой не е писал начи се отлага
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
откакто се събирате когато ви падне по трима,четирима,така се получи...не упреквам никой,просто преди се събирахме в ден и час,сега някой му хрумва нещо за след два часа и айде...не става така,колко хора ще прочетат за два часа темата? Ми примерно аз се прибирам и гледам ,че сте се разбрали за след половин час...ами извинявам се,ама няма с работния гащеризон да дойда,трябва да се изкъпя,имам си малко работа в дома и как да дойда?...давам го за пример само,вероятно повечето си имат по нещо планирано вече
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
момчета другата седмица очакваме един много силен гост от благоевград , който ще се връща от орлин в софия ще ходи да си настройва колата там и ще остане да спи тук .. става дума за четвъртък или петък един от двата дена ... става дума за пунтото с "много" музика на тунинг феста едно синио с граунд зерота сега ще става към 220 коня .. след настройките. Който иска ето повод хем да видим една хубава кола хем да се саберем да се видим часа ще е по късен към 21:00 предполам за деня ще се доуточним през седмицата да го имате в напредвид четвъртък или петъкГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
uBoy написа:ам аз съм на линияайде да не изложим града ама където се събираме да си резервираме всичките маси и столове
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Помислих си гоИначе ми хареса на мен
Почувствах се отново млад
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар