Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги много говорите само. Оня ден се видя кой караше и кой чоплеше. На кой колата не му била добре, кой нямал бензин и не се пускал В крайна сметка единствено WarsteineR се пусна и беше готов да се пусне с всеки. Пък тия обяснения на кой му пукала колата, ако била добре кво щяло да стане си ги спестете. Факт е, че ви опука всичките. Роска всеки, който малко разбира от коли знае, че Punto-то върви доста повече. Оня ден обаче не вървеше повече - факт е, че падна. За сега Punto-то ти е по-бавно.
    JacK`DanielS написа:
    RoMeO_156_GTA написа:
    хахаха каде отиваш ти миже би? чистя дюзите и ще ви заобикамял бруно мруно сульо пульо квото дойде
    Тогава като се оправи времето и на чертата ! Пък то ще си покаже ....
    Ми следващия път заповядай, недей само да ни заобикаляш из форума.
    JacK`DanielS написа:
    то е ясно 130к.с на 800кг. и 150к.с на 2000кг. можеш да смяташ...
    ХАХАХАХА NO COMMENT

Коментар

несе натискай без да те званят

Коментар

s00rry за ония гуми за 200лв ли става на въпрос дето ти исках един път джанта и ми ги предлагаше .. ако са други може да ги погледна
        N/A

Коментар

rising_moon написа:
          s00rry за ония гуми за 200лв ли става на въпрос дето ти исках един път джанта и ми ги предлагаше .. ако са други може да ги погледна
          да за тях става дума 4 джанти с гумите са 150 лв а гумите са нови зимни .., 13ски гумите са на наско виж го и се разбери с него може и за по малко да ти ги даде
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Здравейте, колеги. Тъй като съм отскоро във ВТ и не съм запознат със сервизи,майстори и прочие се надявам някой от вас да помогне.Проблемът е следният: След шофиране от около 200 км загасих колата и след 1 минута ми се наложи да я преместя,но не успях да я запаля. При завъртане на ключа вие на умряло. Акумалаторът уж зареден,стартерът го прави наскоро един майстор. Не знам вече какво може да е...Ако някои от вас има кабели и иска да помогне ще се радвам.поне да видя,ако запали значи не е от стартера,а е от акумулатора или динамото. И ако е нещо евтино да го отсраня,пък ако е акумулатор лоша работа.А да и ако познавате някои компетентен майстор по тези въпроси ще е добре.ПС: Колата е Брава 1.6 16в

Коментар

какво означава вие на умряло ? върти ли изобщо ? Пфф вчера сложих зимните гуми ся немога да го гледам пунтака .. ужасно погрозня :D трябра да си намеря от някъде тазчета че тея джанти немога да ги гледам :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Върти,но никакви признаци да запали...сякаш акумулаторът е паднал,а е зареден и са минати около 200 км!

Коментар

ок бе има кабели и кола за даване на ток пък и майстори бол
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

обяснете му на чровка каде ни е сервиза бе баси кви сте! колега щом варти стартера значи акомулатора ти е наред а това че непали е друга тема... трябва по някакъв начин да я погледнем аз или колегите няма значение. ако трябва на място ще дойдем... само дай телефон и местонахождение на колата...а сервиза ни се намира: точно преди входа на гробищата в дясно се завида 100миетра по пъя и ще видиш сервиза в ляво на паътя Лъки Стар се казва а аз съм Димитър ... 0887918597

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      обяснете му на чровка каде ни е сервиза бе баси кви сте! колега щом варти стартера значи акомулатора ти е наред а това че непали е друга тема... трябва по някакъв начин да я погледнем аз или колегите няма значение. ако трябва на място ще дойдем... само дай телефон и местонахождение на колата...а сервиза ни се намира: точно преди входа на гробищата в дясно се завида 100миетра по пъя и ще видиш сервиза в ляво на паътя Лъки Стар се казва а аз съм Димитър ... 0887918597
                      ей туй са казва човек винаги готов да помогне... Ирфан и той . евалааа
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

uBoy написа:
                        какво означава вие на умряло ? върти ли изобщо ? Пфф вчера сложих зимните гуми ся немога да го гледам пунтака .. ужасно погрозня :D трябра да си намеря от някъде тазчета че тея джанти немога да ги гледам :D
                        аххахаха муно, ся сме 2-ма без тазове Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Колека и аз сложих зимните гуми във чевъртък и направо немога да си гледам колата... направо ужас...определено трябва да се слагат тасове

Коментар

3-ма сме... :D

Коментар

аз съм тей от 2 месеца и кусур , ама на мен ми ги откраднаха пред блока.да им *ера в чехлите ще се харчат 20-тина лв за тасчета... там на победа дето са автоаксесоарите има бая модели...

Коментар

Дам... и аз мисля от там да си взема ...

Коментар

Working...
                                X